Program


Vezetett túra a Cégénydányádi Kastélypark tanösvényén
4

Vezetett túra a Cégénydányádi Kastélypark tanösvényén

A tanösvény a közel 16 hektáros természetvédelmi területen található fás szárú növénygyűjtemény érdekességeit mutatja be, kitérve a park és a Szamos folyó változatos állatvilágának a megismertetésére is. A könnyed parki séta során 18 információs tábla és szakvezető segítségével lehetőségük lesz látogatóinknak a kert és annak csodálatos fás szárú növénygyűjteményének megismerésére.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. július 11. szombat, 10:00

A tanösvény a közel 13 hektáros természetvédelmi területen található növénygyűjtemény érdekességeit mutatja be, kitérve a park és a Szamos folyó változatos állatvilágának a megismertetésére is. A látogatók 18 információs tábla segítségével ismerhetik meg a legjellemzőbb növény- és állatfajokat. A park szeles, viharos időben nem, vagy csak saját felelősségre látogatható. A látogatáshoz előzetes egyeztetés szükséges.

 

Ajánlatunk


Vagyis: Kelet-Európa vs. Nyugat-Európa, egy multikulti családba préselve, akik a szeretet ünnepén épp a szeretetért harcolnak, ami váratlan helyekről, ne adj’ Isten migránsokon keresztül is megérkezhet…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A vége egy fotográfus szerelmeinek, családjának, karrierjének, s ezzel együtt a huszadik századnak összegzésre, feldolgozásra vagy éppen lezárásra váró, viharos története.

Ajánló


Fenyő Miklós – Tasnádi István MADE IN HUNGÁRIA musical két részben

Az Özvegy Karnyóné Az előadás során erre is fény derül!

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!