Program


Vesztegzár a Grand Hotelben

Vesztegzár a Grand Hotelben

Vesztegzár a Grand Hotelben és egyéb sztorik a Nagykörútról.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 29. szerda, 10:00

A villamoson csak elsuhanunk ezen a szakaszon, pedig van mit nézni bőségesen az Oktogontól a Blaháig. Mindjárt itt van egy igazi olasz palota a Nagykörúton, vagy egy musical színház, vagy a Grand Hotel, ahol 1963-ban tényleg vesztegzár alá helyezték 3 hétre az embereket egy járvány miatt. Hogyan töltötte napjait a vendégsereg és a személyzet a ezalatt a három hét alatt? Milyen járvány lehetett és hogyan okozott pánikot Budapesten és Magyarországon?

űTermészetesen a séta címét Rejtő Jenő egyik legismertebb könyvétől vettem. Nem véletlenül. A ponyvák királyát nem hagyhatjuk ki a sétából, már csak azért sem, mert életének fontos helyszíneit itt a VII. kerületben találjuk.
Szó lesz még a nyüzsgő nagykörúti kávéházakról, az útközben található miniszobrokról, két Nemzeti Színházról, no és persze a pazar belsővel rendelkező New York-palotáról is, ahol akár egy forró kávét is elszürcsölhetsz a séta végén.

A program füstmentes, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen! Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom! A sétát rossz idő esetén is megtartom.

Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudok neked biztosítani a készülékhez.

Egyéb díjak, melyek a helyszínen fizetendőek a részvételi díjon felül: Tourguide készülék 400 Ft/fő
Találkozó: Budapest, Oktogon tér 2.
Térkép: https://goo.gl/maps/DDauC5bPSfRdUGrm6

A séta időtartama kb. 2 óra

Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445
A barangolás vége a Blaha Lujza térnél lesz.

Az Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR1Z8xEOty90jQEC_5Kcx-y779X6rHG_5-GmYXgPbNX-sxdY9czeSHsWIRQ

ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR16yHIAoOUdCsqvLGQ46sLwXCU6H5uiBbzaQN5PNjmM9A3kwgp6Mrql968

Légy szíves olvasd el!

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj Messengeren a facebook.com/barangolobk oldalon.

Legyél Te is Barangoló!

 

Ajánlatunk


Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a közös nevezőt egy teljesen különböző emberekből álló társaság, akik még a szavak jelentésében sem tudnak megegyezni egymással?

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!