Program


VeszprémFest Classic-Cziffra 100 / "Paganini +" / Balázs János, Lendvay József, Szakcsi Lakatos Béla
6

VeszprémFest Classic-Cziffra 100 / "Paganini +" / Balázs János, Lendvay József, Szakcsi Lakatos Béla

A Cziffra György-Emlékév programja.
A Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest közös, Paganini+-estjén Balázs János Liszt-etűdöket játszik, Szakcsi Lakatos Béla improvizál, Paganini eredeti kompozícióiban pedig Lendvay József brillírozik.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 18. szerda, 18:30

VeszprémFest Classic  Paganini + Közreműködik Balázs János, Lendvay József, Szakcsi Lakatos Béla

Liszt Ferenc már több mint tíz éve hangversenyező művész volt, amikor 1832-ben, Párizsban először hallotta Niccolò Paganini játékát, és az élmény átformálta a zenéről való gondolkodását. „Micsoda ember, micsoda hegedű, micsoda művész! Istenem, mennyi szenvedés, mennyi nyomorúság, mennyi kínlódás abban a négy húrban!” – írta egy levelében.
A Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest közös, Paganini+-estjén Balázs János Liszt-etűdöket játszik, Szakcsi Lakatos Béla improvizál, Paganini eredeti kompozícióiban pedig Lendvay József brillírozik. A program különlegessége, hogy – a megszokottól teljesen eltérő módon – a Paganini-életmű több évszázados innovációját mutatja be: remekműveit eredetiben, Liszt-féle átiratban és jazz átiratban is meghallgathatja az Emlékév közönsége.

Közreműködik:
Balázs János (zongora), Lendvay József (hegedű) Szakcsi Lakatos Béla (zongora)

A Cziffra Fesztivál és a VeszprémFest közös koncertje.

A jegy megvásárlója tudomásul veszi, hogy a jelenleg érvényben lévő jogszabályok szerint a VeszprémFest programjai csak érvényes védettségi igazolvány birtokában látogathatóak és kijelenti, hogy érvényes védettségi igazolványát és személyi igazolványát belépéskor ellenőrzésre bemutatja. Védettségi igazolvány hiánya miatt jegyet nem áll módunkban visszaváltani.

Ajánlatunk


Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

A nagy sikerre való tekintettel, idén ismét megrendezésre kerül a II. Budapest Légtorna Fesztivál!

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!