Program


Veszélyes

Veszélyes

amerikai akcióthriller, 99 perc, 2021
18+

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. február 9. szerda, 19:30

Dylan Forrester, egy bűnös múltú szociopata, a feltételes szabadlábra helyezését nyugodt körülmények közt szeretné tölteni, az antidepresszánsok és a különös pszichiátere segítségével. Egy nap azonban Dylan testvére, Sean Forrester professzor rejtélyes körülmények közt meghal. Dylan elhatározza, hogy utánajár az igazságnak. Eközben nemcsak az FBI ered a nyomába, hanem egy csapat felfegyverezett zsoldos is a színre lép, hogy megszerezzenek valamit, amit Dylan testvére rejtegetett. Dylannek a túléléshez minden taktikai képességére szüksége lesz.

A film rendezője, David Hackl már több akciódús thrillert is rendezett, pályafutását a Fűrész-sorozat ötödik részével kezdte. A Veszélyes főszereplője a színész-rendező legenda, Clint Eastwood fia, Scott Eastwood (Halálos iramban 8, Suicide Squad – Öngyilkos osztag). Mellette a filmben feltűnik Famke Janssen (X-Men-filmek, Elrabolva-filmek, Aranyszem), Tyrese Gibson (Halálos iramban, Transformers-filmek) és a kétszeres Oscar-díjas, Mel Gibson (A rettenthetetlen, Halálos fegyver-filmek, Mad Max-trilógia) is.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök gyűjteménye...) állatudvar, nyuszisimogató, magában foglalja a mosdó használatát, játszótérét és a program leírásában szereplő összes szolgáltatást.

Ajánló


Ahogy egy kritikusa írta: „Akinek nehéz a szíve, vagy csak melegségre vágyik, nézze meg ezt a darabot. Aki a nagy…

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!