Program


Veszélyes

Veszélyes

Egy nap Dylan testvére, Sean Forrester professzor rejtélyes körülmények közt meghal. Dylan elhatározza, hogy utánajár az igazságnak. Eközben nemcsak az FBI ered a nyomába, hanem egy csapat felfegyverezett zsoldos is a színre lép, hogy megszerezzenek valamit, amit Dylan testvére rejtegetett..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. január 30. vasárnap, 18:00

Veszélyes /  Dangerous
amerikai akcióthriller, 99 perc, 2021
18 éven aluliak számára nem ajánlott

Dylan Forrester, egy bűnös múltú szociopata, a feltételes szabadlábra helyezését nyugodt körülmények közt szeretné tölteni, az antidepresszánsok és a különös pszichiátere segítségével. Egy nap azonban Dylan testvére, Sean Forrester professzor rejtélyes körülmények közt meghal. Dylan elhatározza, hogy utánajár az igazságnak. Eközben nemcsak az FBI ered a nyomába, hanem egy csapat felfegyverezett zsoldos is a színre lép, hogy megszerezzenek valamit, amit Dylan testvére rejtegetett. Dylannek a túléléshez minden taktikai képességére szüksége lesz.

A film rendezője, David Hackl már több akciódús thrillert is rendezett, pályafutását a Fűrész-sorozat ötödik részével kezdte. A Veszélyes főszereplője a színész-rendező legenda, Clint Eastwood fia, Scott Eastwood (Halálos iramban 8, Suicide Squad – Öngyilkos osztag). Mellette a filmben feltűnik Famke Janssen (X-Men-filmek, Elrabolva-filmek, Aranyszem), Tyrese Gibson (Halálos iramban, Transformers-filmek) és a kétszeres Oscar-díjas, Mel Gibson (A rettenthetetlen, Halálos fegyver-filmek, Mad Max-trilógia) is.

Bemutató dátuma: 2022. január 20.
Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Ajánlatunk


Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!