Program


VerShaker VersJátékok - a költészet társasjátéka // házigazda: Zoltán Áron

VerShaker VersJátékok - a költészet társasjátéka // házigazda: Zoltán Áron

„Egyenként csak szavak vagyunk, de együtt egy verset alkotunk.” (Gerstin Kier)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 18. csütörtök, 19:00

A VerShaker célja a költészettel szemben érzett ijedt tisztelet oldása, a versek felszabadító erejének bemutatása, elvonatkoztatva a szigorúan vett, iskolás megközelítéstől. A VersJátékok ennek az egyik legjobb lehetősége; a játékossá váló nézők teljes mértékben és abszolút szabadon illeszkedhetnek be a versek világába egy nagy, közös társasjáték keretében. A házigazda, Zoltán Áron, a Vígszínház színművésze vezeti a játékot, és mond el kortárs, vagy épp kortalan verseket.

Az esemény körülbelül másfél óra hosszú. A versengést kedvelők számára külön élvezet lehet a pecsétgyűjtés, hiszen a legtöbb pecsétet szerző játékosnak nyeremény is jár.

Ajánlott életkor: felső tagozatos kortól a legidősebb felnőttkorig.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!