Program


VerShaker - Versjátékok
4

VerShaker - Versjátékok

A költészet játszóterére invitáljuk nézőinket, ahol Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma-díjas színművésze vezetésével egy társasjáték résztvevőivé válhatnak.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 29. vasárnap, 17:00

A költészet játszóterére invitáljuk nézőinket, ahol Zoltán Áron, a Vígszínház Junior Príma-díjas színművésze vezetésével egy társasjáték résztvevőivé válhatnak. Az egyszerű szavaktól a költői képeken át a versekig vezető úton könnyedén halad végig fiatal és felnőtt játékos egyaránt, miközben lassanként megnyílik előttük líraiság világa. A játékok során kortárs költők versei hangoznak el Zoltán Áron előadásában.

A részvételi színházi eseményt minden írni-olvasni tudó korosztály számára ajánljuk, az egyéni szereplés nem feltétel, de lehetőség!

A VerShaker projekt 2020. áprilisában indult el a YouTube-on, azóta két alkalommal is fogadta be műsorát a Kettőspont Színház. Ezen a linken találkozhattok vele: www.youtube.com/@vershaker

Adatok:

Helyszín: Budapest IX Ráday u. 39. fszt 1, 1092

Időintervallum: 1,5-2,5 óra (a résztvevők aktivitásától, hangulattól függően)

Korosztályi ajánlás: felsőtagozatos kortól

Ajánlatunk


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!