Program


VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT

Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. február 20. csütörtök, 10:30

VERI AZ ÖRDÖG A FELESÉGÉT | PÁSZTOR ERZSI-ről Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura

PÁSZTOR ERZSI
TOPOLCSÁNYI LAURA

Pásztor Erzsi Kossuth, Jászai Mari, Balázs Béla- díjas Érdemes művészről – Pásztor Erzsivel beszélget Topolcsányi Laura. Elsősorban komikai tehetségéről ismerjük, de nem áll távol tőle a tragikomédia sem. Legismertebb alakításai közé tartozik a Szabó István által rendezett Tűzoltó utca 25., a Veri az ördög a feleségét, amelyért neki ítélték a Filmszemle „legjobb női alakításának” díját, emellett sokan emlékeznek a Kísértet Lublón vagy az Angi Vera című filmbeli szerepére, valamint a Szomszédok Janka nénijeként nyújtott alakítására. És akkor még a színházi szerepeit nem is említettük! Most….fogjuk!!!

Ajánlatunk


A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!