Program


VERES RETRO - Jótékonysági Rendezvény

VERES RETRO - Jótékonysági Rendezvény

Eleged van már az otthonülésből? Imádod a retro zenét? Szívesen tombolnál egyet az elmúlt hónapok (vagy ha kisgyerekes szülő vagy, netán évek) után? Akkor ez a Te bulid!

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 29. szombat, 21:00

VERES RETRO - Jótékonysági Rendezvény

Eleged van már az otthonülésből? Imádod a retro zenét? Szívesen tombolnál egyet az elmúlt hónapok (vagy ha kisgyerekes szülő vagy, netán évek) után? Akkor ez a Te bulid!

2020. augusztus 29-én Téged is várunk az első (de reméljük nem az utolsó) Veres Retro buliba a Mézesvölgyi Általános Iskola aulájába, hogy egy fergeteges nyárbúcsúztató partit csapjunk.

Miért ne hagyd ki? Mert ezekkel készülünk Nektek:
- a 80-as, 90-es évek legjobb dalaival, amikre anno az egyetemi, középiskolai bulikban tomboltál
- a hazai retro egyik legnagyobb ,,legendáját” hozzuk el nektek sztárvendégként: 22 órától Dévényi Tibi bácsi érkezik hozzánk
- kiváló büfével: a sör-bor-pálinka triumvirátuson túl remek koktélokkal, röviditalokkal és szendvicsvariációkkal
- igazi retro hangulattal és dekorral
- sofőrszolgálattal
 ...és egyéb meglepetésekkel

+ 1 ok amiért érdemes eljönnöd:

A jegybevétel 25%-át jótékonysági célra fordítjuk, a Fabriczius Alapítvány részére ajánljuk. fel.

A jegy 1 fő belépésére jogosít fel, nem névre szóló. Kérünk a rendezvényre ne hozz magaddal ételt, italt. A büfé kínálatában biztosan találsz magadnak kedvedre-valót. 

Felelős szervezők: Bálint Kinga és Rákosi Gergely

Ajánlatunk


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva nagybátyja, Koppány is tömegeket gyűjt maga köré. István külföldi támogatással megszilárdíthatja a pozícióját, de a véres összecsapás elkerülhetetlen.

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a legendás Shukishvili!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását és a lagziját, Fadinard kénytelen beszerezni egy ugyanolyan kalapot, miközben menyasszonyt, apóst, násznépet kell percenként leszerelnie. Kortalan francia csúcsbohózat.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!