Program


Vendég a francia kastélyban (Fábri)

Vendég a francia kastélyban (Fábri)

romantikus vígjáték, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 29. hétfő, 15:00

Vendég a francia kastélyban
luxemburgi-francia romantikus vígjáték, 100 perc, 2023
francia nyelven, magyar felirattal

Rendező: Gilles Legardinier
Szereplők: John Malkovich, Fanny Ardant, Émilie Dequenne, Philippe Bas, Eugénie Anselin, Christel Henon
 
A nemrég megözvegyült Andrew Blake elhagyja Londont, hogy visszatérjen arra a franciaországi birtokra, ahol egykor megismerte a feleségét. A boldogabb idők emlékeihez vezető út azonban egyáltalán nem a tervek szerint alakul... Blake kénytelen eljátszani a komornyik szerepét, hogy a Beauvillier-birtokon maradhasson. A ház különös úrnőjén, Madame Beauvillier-n kívül megismeri Odile-t, a határozott szakácsnőt, a park végében remeteként élő, makacs házmestert, Philippe-et és Manont, a fiatal takarítónőt. Blake hamarosan rájön, hogy új ismerősei éppoly elveszettek, mint ő maga. A férfi, aki már semmit sem várt az élettől, új esélyt kap arra, hogy mindent elölről kezdjen...

Bemutató dátuma: 2023.11.16.
Forgalmazó: Cirko Film

Ajánlatunk


Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a hedonizmust és a nevetést választják. Néha nyersek, mégis rengeteg könnyedség és humor van bennük.

Színházat kínálunk. De tánccal kiegészülő zenés színházi játékunkban egy szokványos színházi előadásnál jóval nagyobb hangsúlyt kap a zene.

Ajánló


Ákos a jubileumi előadások után idén nyáron újra rockturnéra indul, melynek keretében július 27-én, a Tokaj Fesztiválkatlanban is fellép!

A tavaly hatalmas sikert aratott, teltházas aréna koncert után a világhírű zongoraművész és zeneszerző, Péter Bence 2024. december 7-én ismét…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!