Program


VARNUS XAVER 55. SZÜLETÉSNAPI KONCERTJE - GYERTYAFÉNYBEN

VARNUS XAVER 55. SZÜLETÉSNAPI KONCERTJE - GYERTYAFÉNYBEN

55. születésnapja alkalmából ismét Magyarországon koncertezik Varnus Xaver!  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 5. vasárnap, 20:30

 

55. születésnapja alkalmából ismét Magyarországon koncertezik Varnus Xaver!

Gyermekkora templomában, Budapest egyik legcsodálatosabb épületében, a Lechner Ödön által tervezett, és Zsolnay-porcelánból épített köbányai Szent László Műemléktemplomban játszik, ahol az elmaradhatatlan Bach d-moll toccata és fúga mellett előadja Vivaldi halhatatlan remekművét, a Négy évszakot, és Freddie Mercury-re emlékezve öt dalt a Queen Együttes leghíresebbjei közül. 

Néhány érdekesség a művész elmúlt hónapjaiból: 2018. november 16-án és 17-én Varnus Xavér és a világ legrégebbi zenei együttese, a 800 éves Tamás-kórus adott két közös, teltházas koncertet Bach sírja felett, a lipcsei Tamás-templomban. Ugyanebben a hónapban Varnus Xavér YouTube-csatornája átlépte a 8,5 milliós nézettséget, így ő lett minden idők második legnézettebb orgonistája (youtube.com/xavervarnus). Csak a Berlini Dómban adott teltházas koncertjének Bach Toccatáját február óta 1,6 millióan nézték meg. Varnus Xaver 2020-ra meghívást kapott, az Atlantic City Organ Society művészeti igazgatójától, hogy a világ legnagyobb, 33 ezer sípos orgonáján adjon koncertet az Atlantic City Convention Hall-ban. (Összehasonlításként: a MÜPA orgonájában 6800 síp van!)

Vivaldi: A négy évszak
Öt Queen-dal orgonán
Bach: d-moll toccata és fúga

Helyfoglalás érkezési sorrendben, az ülőhely mindenki számára biztosított! 

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Ajánló


Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Móricz Zsigmond története nagyon is időtálló témát jár körül: hogyan irányítják a nők a férfiakat a háttérből? A darab végére…

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!