Program


Várkert Jóga - Spala Korinnával

Várkert Jóga - Spala Korinnával

„A kétezres évek elején kezdtem rendszeresen jógázni, 2010-től tartok jógaórákat, amelyek során nagy hangsúlyt fektetek mind a prevencióra, a technikailag pontos kivitelezésre, mind pedig az ellazulásra, a stresszoldásra. Azt vallom, hogy szerencsésebb az ászanát igazítani a gyakorló adottságaihoz és nem a gyakorlót az ászanához.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 18. hétfő, 19:00

„A kétezres évek elején kezdtem rendszeresen jógázni, 2010-től tartok jógaórákat, amelyek során nagy hangsúlyt fektetek mind a prevencióra, a technikailag pontos kivitelezésre, mind pedig az ellazulásra, a stresszoldásra. Azt vallom, hogy szerencsésebb az ászanát igazítani a gyakorló adottságaihoz és nem a gyakorlót az ászanához. Saját gyakorlásom az astánga-jóga rendszerén alapul, melyben kulcsszerepe van a légzésnek, a bandháknak, a dristinek és a vinjászának. Ezek az elemek „flow” jellegű óráimon is megjelennek és minden esetben igazodnak a gyakorlók aktuális állapotához.”

Spala Korrina a jóga mellett aktív táncművész és táncpedagógus. Pályája során a Harangozó-díj mellett több fontos szakmai díjat is elnyert, valamint 2011 és 2014 között a Magyar Táncművészeti Főiskola Moderntánc Tanszékének tanszékvezetője volt.

Esőhelyszín: Rendezvényterem, Aula

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Előadja a ZsigmondLala Énekstúdió győri amatőr musical csoportja. A műsor időtartama 90 perc.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. És ha…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!