Program


Varga Lilla & Lőrincz Károly Duett Est

Varga Lilla & Lőrincz Károly Duett Est

Esemény kezdése: 2020. 10. 12. (hétfő) 19.00
(Április 15-i előadás pótlása)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 13. kedd, 19:00

"Egy régóta tervezett estére készülünk április 15-én a Gödöllői Királyi Váróban. Többször énekeltünk duettet különböző koncerteken, ami mindig különleges élményt jelentett számunkra. Ezek az alkalmak nagyban hozzájárultak ahhoz a döntéshez, hogy egy egész estét betöltő koncertet valósítsunk meg együtt. Olyan dalokból válogattunk, melyek közel állnak hozzánk zeneileg, vagy mondanivalóban, és megpróbáljuk úgy megszólaltatni őket, hogy hűen tükrözzön mindkettőnket. "

Ajánlatunk


„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Mozgalmas, pörgős időszak: gőzerővel készül a Fővárosi Nagycirkusz a „Csillagok, égbeli tűk” című előadásra

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Ajánló


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!