Program


Varga Lilla & Lőrincz Károly Duett Est

Varga Lilla & Lőrincz Károly Duett Est

Esemény kezdése: 2020. 10. 12. (hétfő) 19.00
(Április 15-i előadás pótlása)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. október 13. kedd, 19:00

"Egy régóta tervezett estére készülünk április 15-én a Gödöllői Királyi Váróban. Többször énekeltünk duettet különböző koncerteken, ami mindig különleges élményt jelentett számunkra. Ezek az alkalmak nagyban hozzájárultak ahhoz a döntéshez, hogy egy egész estét betöltő koncertet valósítsunk meg együtt. Olyan dalokból válogattunk, melyek közel állnak hozzánk zeneileg, vagy mondanivalóban, és megpróbáljuk úgy megszólaltatni őket, hogy hűen tükrözzön mindkettőnket. "

Ajánlatunk


Martin Rauhaus komédiája hatalmas filmsiker volt hazájában, színpadi változata pedig Németország után először nálunk mutatkozik be.

A két nagysikerű könyv szerzőjének egész estét betöltő estje, ahol minden a generációkról fog szólni, szóban és esetenként zenében is.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!