Program


Valcz(R) napok / Az Ezeregyéjszaka...
2

Valcz(R) napok / Az Ezeregyéjszaka...

Az alkotók élete nem csak játék és mese. Szeretném Nektek elmesélni életem eddigi legnagyobb bukását. És hol máshol, ha nem az apámról elnevezett Vallai Kertben. A legkülönfélébb alkotókat hoztam össze egy produkcióba. Ez az a próbafolyamat, ahol minden rossz megtörtént, ami megtörténhetett.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. október 2. szerda, 20:30

Valcz® Napok / Az Ezeregyéjszaka másnapján
PSZICHO-DRÁMA

Az alkotók élete nem csak játék és mese. Szeretném Nektek elmesélni életem eddigi legnagyobb bukását. És hol máshol, ha nem az apámról elnevezett Vallai Kertben. A legkülönfélébb alkotókat hoztam össze egy produkcióba. Ez az a próbafolyamat, ahol minden rossz megtörtént, ami megtörténhetett. Ez volt az én Blair Witch Projectem, ahol a fikció és a valóság összeért. Rengeteget tanultam belőle. Ez volt az az előadás is, ami után már nem történhet rosszabb – és ez valahol rendkívül felszabadító érzés. Másfél évvel ezelőtt történt, és még mind a mai napig érzékenyen érint. Kísérletet teszünk arra, hogy elmeséljük, pontosan mi volt. Még próbálni se merem. Fölolvasunk, fölidézünk, fölszabadulunk. Mindezt nagyon óvatosan.


Akik maradtak: Csató Kata, Egger Géza, Elek Ányos, Peer Krisztián, Várnai Balázs és én. Lesz egy moderátor is, a Cserne Klári. Talán még lesznek más meghívott vendégek, akik mesélnek az ő legnagyobb színházi kudarcaikról.

Ajánlatunk


Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A Vízkereszt viharos tengerrel, hajótöréssel, gyásszal kezdődik, és három házassággal ér véget. A kettő között viharos szerelmek ütköznek, egy részük csaknem hajótöréssel végződik.

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Ajánló


Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

“Mert van a Stradivari és egy átlagos hegedű, A Stradivari Stradivari, a másik meg középszerű! És én hazudhatnék neked tovább,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!