Program


Vackor karácsonya
3

Vackor karácsonya

Puha, fehér hótakaró borította be az erdőt, s a békésen szállingózó hópelyhek tánca közben az állatok izgatottan készülődnek a karácsonyra. Mindez alatt – a mackók szokásához híven – Vackor is a téli álomra készülődik, ám mikor bebújik az ágyba egy gyönyörűen tündöklő csillagra lesz figyelmes, mily ragyogót még sohasem látott...

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. december 1. vasárnap, 16:00

VACKOR KARÁCSONYA
Gyermek táncjáték egy felvonásban

Puha, fehér hótakaró borította be az erdőt, s a békésen szállingózó hópelyhek tánca közben az állatok izgatottan készülődnek a karácsonyra. Mindez alatt – a mackók szokásához híven – Vackor is a téli álomra készülődik, ám mikor bebújik az ágyba egy gyönyörűen tündöklő csillagra lesz figyelmes, mily ragyogót még sohasem látott. Vackor elindul hát, hogy megkeresse, és megszerezze magának. Útja során találkozik régi barátaival, akikkel újabb izgalmas kalandokba keveredik, mígnem a kerek erdő bebarangolása után, karácsony estéjén ismét otthon találja magát.

A kismackó csalódottan, üres kézzel lép be a házba, de amikor meglátja szülei örömtől csillogó szemét, furcsán bizsergő érzésre lesz figyelmes mely beragyogja a szívét. Vackor rájön, hogy a csillag, melyet oly nagyon keresett mindig is ott volt vele, mert az nem más, mint családja szeretete.

Koreográfus asszisztens: BALKÁNYI KITTY
Zene: GERGELY ATTILA, montázs
Fényterv: FEJES ÁDÁM
Díszlet- és jelmezterv: IVÁNYI ÁRPÁD

Az előadás hossza: 50 perc
Ajánlott életkor: 4-99

Előadja: az INVERSEDANCE | Fodor Zoltán Társulat és meghívott vendégei

A szöveget Kormos István meséje alapján BALKÁNYI KITTY szerkesztette.

Létrejött az NKA, az EMMI valamint az Előadó- és Alkotóművészetért Alapítvány támogatásával.

Ajánlatunk


Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!