Program


Váci utcán, Váci utcán

Váci utcán, Váci utcán

Barangolás a belvárosban Herendi Porcelán Palota látogatással és választható herendi rózsakészítéssel.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 2. csütörtök, 10:00

Váci utcán, Váci utcán

Találkozó Budapest, V. kerület, Piarista köz Váci utca felé eső oldalán
Térkép: https://goo.gl/maps/nT23aK9Mh7mESDD29

Barangolós ügyeleti telefonszám egy órával a program kezdése előtt: 70/2676445
A barangolás vége a Herendi Porcelánpalotában lesz.
A séta időtartama kb. 2-2,5, rózsakészítéssel kb. 2,5-3 óra óra
Egyéb díjak (az egyéb díjak a részvételi díjon felül fizetendőek a helyszínen): a tourguide készülék díja, 400 Ft/fő

Általános szerződési feltételeket és az Adatvédelmi és Adatkezelési szabályzatot itt találod:
Adatvédelem: https://drive.google.com/file/d/17E9qWU9Yf9q0ROudqk4HKHDC6RQjpSqi/view?fbclid=IwAR3GpwRB6Om32THfe0pNkPFEOslBA1rXRIGx9LHaGZtmS78ZOw14fN2-XCY
ÁSZF: https://drive.google.com/file/d/1jxY3jpH8Lb5AKSdmnUO-i7Sg5PO0v_5a/view?fbclid=IwAR3pj-JPom46zKqpsuXdHpRU0PlgIBZ6hr_tNb2_L6PnRZ8Uaua7b5Oh0IQ
Légy szíves olvasd el!

Váci utcán, Váci utcán hogyha egyszer végig mégy . . . Ismerős a régi sláger? Ezúttal Pest szívében barangolunk: a Váci utcán, a Vörösmarty téren át a József nádor térre, a Herendi Porcelánpalotáig.
A Váci utcán házról házra haladva bontakozik ki az utca története előttünk a török időktől napjainkig. Itt volt a divatos Korona kávéház hírhedt kártyabarlangjával és híres irodalmi szalonjával, akárcsak a Fogadó a Hét Választóhoz, ahol a legfényesebb pesti bálokat rendezték, a Kappel-ház, ahol Kisfaludy Károly és Vörösmarty Mihály töltötte utolsó napjait. Divatáruházak, könyvesboltok, ékszerüzletek sokasága vonzotta ide egész Pest lakosságát. Itt korzóztak a hölgyek, hogy bemutassák az új toalettjüket, a gavallérok udvaroltak.
A csillogó üzletek, finom áruk, korzózó előkelőségek mellett mesélek a „kiszolgáló személyzetről”, akik azért dolgoztak, hogy minden gördülékenyen menjen a városban, a kereskedők, a vevők, az itt korzózók, szórakozók és a lakosok számára: így például a szemetesekről, a virágárusokról, a hordárokról, vagy a gesztenyeárusokról. Vajon voltak már akkor is koldusok? Milyen volt a közbiztonság?
A séta végén felkeressük a környék egyik legcsillogóbb üzletét, a Herendi Porcelán Palotát, ahol 550 m2-en, három szinten, több mint 15000 darab luxus porcelán vár minket. Megismerkedünk a csodálatos herendi világával, történetével, főbb mintáival.
Ha a porcelánrózsa készítést választottad, akkor lehetőség nyílik elkészíteni egy herendi porcelánrózsát saját kezűleg, melyet dobozban hazavihetsz. A rózsát nyers herendi porcelánmasszából készítjük és lesz egy szakavatott segítőnk, aki megmutatja a fogásokat.

Egyéb tudnivalók:
A porcelánrózsa készítés időtartama kb. 30 perc, de létszámtól is függ az időtartam. Ha szeretnél porcelánrózsát készíteni, április 21-ig van lehetőség jegyet vásárolni erre a programrészre.
A programok füstmentesek, kérlek, hogy a találkozási ponttól a program végéig ne gyújts rá, köszönöm szépen.
Részvétel saját felelősségre. A programváltozás jogát fenntartom!
A barangolást rossz idő esetén is megtartom.

Tourguide készülék: A programon tourguide készüléket használunk. Amennyiben van bármilyen 3,5 jack dugós fülhallgatód (pl. telefonhoz kapott headset, vagy előző sétáról megmaradt fülhallgató), akkor légy szíves hozd magaddal a sétára és azt használd a készülékhez, így nem kell felhasználnunk egy egyszer használatos fülhallgatót és ezzel Te is hozzájárulsz a környezetünk védelméhez. Amennyiben nem tudsz magaddal hozni fülhallgatót, vagy otthon felejtetted, természetesen továbbra is tudok neked biztosítani a készülékhez.

A programra az aznap érvényben lévő járványügyi szabályok vonatkoznak! Ezek betartását kérem minden résztvevőtől.
Kérdés esetén írj a hello@barangolobk.hu címre vagy üzenj a facebook.com/barangolobk oldalon a Messengeren.

Legyél Te is Barangoló!

Ajánlatunk


Rúzsa Magdi idén nyáron újra a Fesztiválkatlan nagyszínpadán!

Az Omega együttes és az ExperiDance Production gondos tervezés és lázas alkotómunka után Szomor György, Szabó Máté, Sánta László, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Békefi Viktória és Magyar Viktória főszereplésével állította színpadra a darabot, amelyben olyan világszínvonalú slágerek csendülnek fel, mint a Trombitás Frédi, a Régi Csibészek, az Ezüst Eső, a Petróleumlámpa, a Ha én szél lehetnék vagy a Gyöngyhajú lány..

Ajánló


Egy árva gyermekekből álló csapat, és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész varázslatos története hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről…

ROST ANDREA ft. HOT JAZZ BAND Dalok a lányszobámból – Ma éjjel táncolnék Különleges műsor az operadívával

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!