Program


V. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Interaktív befogadó- és alkotótér

V. OPEN Közösségi- és Részvételi Színházi Fesztivál - Interaktív befogadó- és alkotótér

Teremtsük meg együtt saját alkotó terünket és töltsük meg játékkal, élménnyel és alkotó kedvvel. Ezen a napon egy közös, interaktív tér megteremtésén dolgozunk, ahol a résztvevők szabadon alkothatnak és inspirációt gyűjthetnek egymástól, környezetükből, a fesztivál alatt összegyűjtött anyagokból, és eszközökből, melyeket felkínálunk.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

A cél, hogy a közös cselekvés által létrehozzunk egy olyan interaktív kiállítást, melynek nem csak nézői, de megalkotói is vagyunk. A kiállítás megnyitóján pedig minden résztvevőnek lehetősége lesz bemutatni saját, egyedi alkotását. 

Kikkel? Borsos Luca és Botka Dóra drámainstruktorokkal

Fotó: Tölgyfa Gergely

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Antony Jay és Jonathan Lynn politikai komédiája, amelynek az eredetét jelentő tévésorozat a BBC műsorán aratott világsikert, a hatalom sajátos kulisszái mögé enged betekintést.

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!