Program


Útibeszámolók: Fedezd fel Észak-Macedóniát!

Útibeszámolók: Fedezd fel Észak-Macedóniát!

Előadók: Huszty Zoltán és Tóth Ádám, az Experience Balkan (Balkan Calling Egyesület) alapító-vezetői

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 19. kedd, 18:30

Útibeszámolók
Fedezd fel Észak-Macedóniát!

Tudtad, hogy (Észak-)Macedóniában van Európa legrégebbi és egyik legmélyebb tava vagy Délkelet-Európa legnagyobb borászata? Tudtad, hogy a macedón főváros, Szkopje törökkori bazára a legnagyobb a kontinensen (Isztambul után)? Hallottál már a Galicniki Esküvő Fesztiválról, melyet minden évben a macedóniai hegyekben rendeznek? Tudtad, hogy a Balkánon Macedóniának a legvegyesebb az etnikai összetétele, mégis az ő nyelvtörvényük a legliberálisabb?

Az előadáson az Experience Balkan csapatának alapító tagjai – akik több, mint 20 éve folyamatosan utaznak macedóniai területeken és az egész Balkánon – különleges történetekkel fűszerezve, objektíven-szubjektíven, személyes élményeiken keresztül mutatják be a változatos kulturális-földrajzi képet mutató kétmilliós ország rejtett kincseit, évszázados hagyományait, gasztrovilágát. Szeretnék kiemelni, hogy Észak-Macedónia sokkal több, mint egy tranzitország a görög tengerpart irányába.

Ajánlatunk


Az Őrült Nők Ketrece egy olyan hely, ahol mindenki az lehet, aki. Vagy épp az, aki lenni akar. De ha muszáj másnak mutatnod magad, mint aki vagy? Hit, remény, szeretet, munka, család, haza, tegnap, ma, holnap, én, te – és ketten együtt.

A Baross Imre Artista- és Előadó-művészeti Akadémia Évadnyitó előadása

Ajánló


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű…

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!