Program


Útibeszámolók - A fény felé – Képzeletbeli kalandozások Normandiában és Bretagne-ban

Útibeszámolók - A fény felé – Képzeletbeli kalandozások Normandiában és Bretagne-ban

Útibeszámolók - A fény felé – Képzeletbeli kalandozások Normandiában és Bretagne-ban

Előadó: Sediánszky Nóra dramaturg, rendező, író, számos útirajz, útikönyv szerzője

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. január 16. hétfő, 18:30

„Képzeletbeli sétára és közös barangolásra invitálom az érdeklődőket Észak-Franciaország mítoszokat termő és számos festőt megihlető, műemlékekben és természeti szépségekben leggazdagabb tájegységein, Normandiában és Bretagne-ban. Történetek, anekdoták, személyes emlékek és művelődéstörténeti érdekességek, no meg gazdag képanyag segítségével járhatjuk be együtt a mesélő várak, kincseket rejtő apátságok, időtlen békéjű halászfaluk, középkori városok, úszásra és pihentető szemlélődésre csábító végtelen dűnék, mondén fürdőhelyek gazdag földjét. Tartsanak velem ezen az izgalmas és rengeteg élményt kínáló tájon, amely csupa látnivaló és csupa fény…!”

Ajánlatunk


Brian Blade legendás amerikai jazzdobos (Chick Corea, Joshua Redman, Bill Frisell) Magyarországon is jól ismert, még popos körökben is az egyik legkeresettebb hangszerén - Joni Mitchelltől Bob Dylanig a legnagyobbakkal játszott.

Kukorica Jancsi és Iluska megindító szerelmi története, a csodás, magyar népmesei motívumokban bővelkedő daljáték, mely híven követi az eredeti művet - és amely több mint száz éve visszatérő sikerdarabja a hazai és határon túli színpadoknak -, negyven év után ismét látható lesz a Budapesti Operettszínházban.

„Hegedűs a háztetőn… valahol mind azok vagyunk. Megpróbálunk egy letisztult dallamot kicsalni, miközben egyensúlyozunk, hogy ne szegjük nyakunkat. Nem könnyű!”

Ajánló


ALESZJA POPOVA ÉS ARHANGLESZKI VLADIMIR TÁNCSTÚDIÓJA ÉVZÁRÓ BALETT GÁLA

Fischer Ádám több mint fél évszázada kezdődött karmesteri pályája sokféle szálon kapcsolódik hazájához: a Rádiózenekar, az Operaház, a Müpa, az…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!