Program


Út a legjobb önmagadhoz a láthatatlan energiákon keresztül - hatnapos elvonulás

Út a legjobb önmagadhoz a láthatatlan energiákon keresztül - hatnapos elvonulás

Időpont: 2020. augusztus 25-30.

Helyszín: 6413 Kunfehértó (Bács-Kiskun megye) Sport tábor, Tábor utca 27.

A hatnapos elvonuláson a következő programok segítségével fedezheted fel belső forrásaidat:

-         Miért jöttem és mit várok ettől a hat naptól,

-         Ki vagyok most, és kivé szeretnék válni,

-         A születési traumák feldolgozása.
A fogantatás, a várandósság, a születés körüli és a megszületés utáni időszakokban keletkező nehézségek működtetik életünk szinte minden területét és minden mozzanatát. Amennyiben ezeket a traumákat feldolgozzuk, képessé válsz megváltoztatni és átírni a megszokott programjaidat. Amikor kialakul a megértés, képessé válsz arra, hogy új programokkal létezz tovább és éld a mindennapjaidat.

-         Rátalálás a belső forrásra.
Hogyan tudsz úgy gondolkodni és cselekedni, hogy a belső forrásaidat, az univerzumot tudd segítségül hívni és a szeretet teréből éld a mindennapjaidat.

-         Mentális erő kiaknázása a fizikai erő helyett.
Megtanuljuk a fizikai erő helyett a mentális erő működtetését és azt, hogy hogyan lehet ezt a hétköznapi életben is könnyen alkalmazni.
Sokszor csak erőből szeretnénk elérni dolgokat úgy, hogy csakazértis megcsináljuk, kitartunk, küzdünk. Elsajátítjuk, hogyan lehet ezt felülírni úgy, hogy könnyedén és örömteli módon, az utat is élvezve érd el a céljaidat.

-         Saját magam elfogadása, testem és lelkem elfogadása.
Módszert kapsz a benned létező érzelmi minták működtetésének felismerésére és átprogramozására. Megtanulod, hogyan lehet neheztelés, harag, düh, bizonytalanság, döntésképtelenség, halogatás és kényszeresség nélkül, a mástól való függőségtől, a dactól, sértődöttségtől megszabadulva a feltétel nélküli szeretet teréből működtetni a mindennapjaidat.

Képes leszel elengedni a szeretet fogalmához eddig hozzárakódott negatív programokat, ha eddig a szeretet megéléséhez hozzátartozott a bizalmatlanság, az erőszak, a bántalmazás, kihasználtság az állati ösztönök levezetésén keresztül, az értéktelenség ítélete, az elfogadás hiánya, irritáció és az irreális elvárások.

Megtanulod, hogyan tudod megkülönböztetni ezt a sok rosszt a szeretettől és helyettük tiszta szeretettel kapcsolódni önmagadhoz és másokhoz, megélni a valódi szeretetet.

-         A céljaim elérése gyakorlat.

-         Zárás és összegzés.

 

A részvételhez kötelező a regisztráció.

További információk a https://www.kriskomariagyogycentrum.hu/ut-a-legjobb-onmagadhoz-a-lathatatlan-energiakon-keresztul/ oldalon.

Ajánló


Pécs legújabb beszélgető-est sorozatának harmadik vendégei Ördög Nóra és Nánási Pál, hazánk egyik…

Aranyosi Péter és Badár Sándor közös estje