Program


Úrhatnám polgár

Úrhatnám polgár

Újra láthatja a közönség Moliére komédiáját, az Úrhatnám polgárt, melyet 2018-ban nagy sikerrel fogadtak. Hiába telt el néhány évszázad a darab 1670-es bemutatója óta, a mű alakjai mégsem koptak ki az idő szövetéből. Megmaradtak az álszenteskedők, a felfelé kapaszkodók és a naiv hittel megáldottak is.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. augusztus 8. szombat, 21:00

Parti Nagy Lajos: Moliére - ÚRHATNÁM POLGÁR
komédia magyar nyelven
5 felvonásban 2 részben

A Tartuffe után ezt a darabot is Parti Nagy Lajos nyelvi leleményekkel tarkított átiratában élvezhetik a nézők. Herczeg T. Tamás rendezésében a korábbi Moliére-szerepekben megszeretett színészeket láthatjuk, többek közt Balog Józsefet, Kosztolányi Józsefet vagy éppen Csorba Katát.

Újra láthatja a közönség Moliére komédiáját, az Úrhatnám polgárt, melyet 2018-ban nagy sikerrel fogadtak. Hiába telt el néhány évszázad a darab 1670-es bemutatója óta, a mű alakjai mégsem koptak ki az idő szövetéből. Megmaradtak az álszenteskedők, a felfelé kapaszkodók és a naiv hittel megáldottak is. Az elit körökbe kapaszkodó újgazdag Jourdaine-nek ízlése nem sok, pénze viszont annál több. A komédia fő humorforrását jelenti, hogy mennyien próbálják kihasználni Jourdaine hiszékenységét és tudatlanságát.

Az előadást áthatja Parti Nagy Lajos sziporkázó nyelvi humora, a dalszerző pedig a világzene egyik különleges művésze, Szirtes Edina „Mókus”.

Ajánlatunk


A Puskás musical a leghíresebb magyar ember és az Aranycsapat történetét dolgozza fel, és állít méltó emléket neki. A darab szerzői Szente Vajk, Galambos Attila és Juhász Levente már többször bizonyították tehetségüket. Sikeres színdarabjuk valós eseményeken nyugszik, és hűen mutatja be a kort, amelyben játszódik.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak. Magyarország több nagyvárosa mellett Vecsésen a Bálint Ágnes Kulturális Központ színpadán is fellépnek.

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Ajánló


..Némi EU-s támogatosítás, színház a záhníszben. Görbetükörerdő, disznógömb, telefonfül. Pár művészi vénával megáldott vendégmunkás, plusz egy talicska aprómajom. Vagyis lidérc.…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!