Program


Urban Verbunk Junior: Pinokkió

Urban Verbunk Junior: Pinokkió

Művészetek Háza Gödöllő
Színházterem
Esemény kezdése: 2020. 11. 20. (péntek) 18.00
50 perc, szünet nélkül

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. január 1. péntek, 18:00

Pinokkió kalandos története

„Lenyűgöző néptáncszínház gyerekektől, gyerekekről, (de nem csak) gyerekeknek! “

Pinocchio, az olasz fából faragott kisfiú tanulságos története bizonyára mindannyiunk számára ismerősen cseng, de a “magyarul" táncoló Pinokkió kalandjait csak kevesen ismerhetik. Az életre kelt fabábu tanulságos története a távoli mesék birodalmának egy óriási, 4 méter magas karosszékében ülve elevenedik meg, és indul mesés útjára népzene- néptánc és népdal szárnyain. Pinokkió, az igazmondás és a hazugság csapdájában orrot növesztő ártatlan gyermek épp úgy csetlik-botlik kalocsai papucsában, mint mi is mindannyian a nagyvilág ismeretlen dolgaiban. 

Koreográfusok, rendezők: Tóth Judit és Moussa Ahmed
Zene:Putripop, Báró Maszkura, Szilágyi Antal, Éri Márton, 
Díszlet: Mindák Gergő, Lakatos Áron
Viseletek: Pendely Műhely

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Macskabál van az elhagyott színház ódon színpadán. Minden évben egyszer megrendezik a bált, és erre összegyűlnek a környék - nagyon is emberi tulajdonságokkal felruházott - macskái. Eltáncolják és eldalolják életüket.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!