Program


Újévi Operett Gála 2020
2

Újévi Operett Gála 2020

A hagyományokhoz hűen az újév első napjaiban újra látható lesz hazánk nagy városaiban az ország leglátványosabb kiállítású operett showja, amely az évvégén érkezik vissza külföldi turnéjáról, és vadonatúj műsorának premierjével. A közönség kérésére 2020-ban, megújulva látható a MONARCHIA OPERETT előadása több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. január 26. vasárnap, 19:00

IH Rendezvényközpont 2020.  január 26.  vasárnap 19 óra

 

ÚJRA SZEGEDEENMAGYARORSZÁG LEGLÁTVÁNYOSABB OPERETT SHOW-JA

 EGY IGAZI KÜLÖNLEGESSÉGGEL ÉRKEZIK AZ ÚJÉVI OPERETT GÁLA

 

Évekig láthatta a közönség gálánkat a Szegedi Nemzeti Színházban, most új helyszínen, az IH Rendezvényközpontban mutatkozik be a show. Sokszor volt sztárvendég Oszvald Marika a Monarchia Operett előadásaiban, de most egy igazi meglepetéssel tér vissza Szegedre avilághírű produkció, amelyben hosszú évek után újra operett szerepben látható Magdi anyus azaz Fodor Zsóka a humor nagyágyúja.

 

Két év utánújra látható lesz a városban az ország leglátványosabb kiállítású operett show-ja, amely a napokban érkezett vissza külföldi turnéjáról, és most egyetlen alkalommal lesz látható Szegeden.

Újévi Operettgálánk megújulva érkezik vissza Szegedre több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda „feltámadását” ígérik a szervezők a szegedi színház és operett kedvelő közönségnek.

 

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon.

Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában a festő szépségű Szegeden az IH Rendezvényközpont színpadán.

A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a magyarországi közönség, hisz számtalan nagy városban volt már látható az operett csillagok társulata.Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.  Amerikában, Izraelben, Németországban, Erdélyben, Oroszországban és legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett.A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval és álló tapsviharral fogadják.

A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és a produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa és művészeti vezetője, akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.

A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését. Erről részletesen a produkció weboldaláról is olvashatnak, awww.monarchiaoperett.huoldalon.

A hagyományossá vált operettgála sztárja a szegedi előadáson egy igazi humor bomba Fodor Zsóka - az ország Magdi anyusa lesz, aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával.  Magdi anyus ezen az estén jelmezt vált és a Csárdáskirálynő szerepébe bújik. Hosszú évek után lesz látható újra operett szerepben a fiatalos színésznő.A pörgős, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek.  Mindez az operettek csodálatos, szórakoztató világával és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében az Újévi Operettgálán.

 

Lepje meg szeretteit karácsonyra az ország leglátványosabb Operett show-jával!

 

A VIP jegy ára tartalmaz 1 db ajándék CD-t a 2020-as előadás dalaiból és egy pezsgős koccintást az előadás sztárjaival.

Ajánlatunk


bohózat két felvonásban

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!