Program


Újévi koncert 2024

Újévi koncert 2024

A Budafoki Dohnányi Zenekar hagyományos újévköszöntő koncertje.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: január 7. vasárnap, 19:30

Ha új év, ha január, akkor újévi koncert a Budafoki Dohnányi Zenekarral a Müpában! Régi hagyomány zenekarunk életében a január eleji fergeteges hangverseny, amelynek műsora minden alkalommal meglepetés. Közönségünk már tudja, hogy érdemes minél előbb megváltania jegyét egészen egyedülálló hangversenyünkre, hiszen hónapokkal korábban megtelik a nézőtér. Aki egyszer már járt Újévi koncertünkön, nagy valószínűséggel újra odavágyik, mert már tudja, hogy egyedülálló zenei humorra, virtuozitásra, magával ragadó karmesteri konferálásra, világszínvonalú újévi köszöntésre számíthat.

Budafoki Dohnányi Zenekar

vezényel: Hollerung Gábor

Ajánlatunk


Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

Egy árva gyermekekből álló csapat és egy rendkívüli felnőtt, egy nemes lelkű művész a háború sújtotta Magyarországon. Varázslatos történet hűségről, bátorságról, barátságról és emberségről az embertelenségben.

Ajánló


Igazi világzenei szenzációnak lehetünk szem- és fültanúi a 10. Nemzetközi Auer Fesztiválon. A jazz, a rock, a világzene és a…

Szikora Róbert az R-GO énekese, frontembere, a Csikidám stílus magyarországi megteremtője, 2024. augusztus 3-án a Tokaj Fesztiválkatlan nagyszínpadán lép fel…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!