Program


Tűzijáték

Tűzijáték

Dalia Taha: Tűzijáték

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Hogyan csillapítod a gyereked félelmét, ha háborús övezetben élsz? Ha minden éjjel bombáznak, ha az összes család kiköltözött már a társasházból, ahol éltek? Ha egy katona minden következmény és ok nélkül lelőhet egy gyereket?
Talán az egészet egy nagy kalandként fogod fel: a bomba felvillanó fénye tűzijáték, és a halott testvér mártír, aki boldogan él fenn az égben. Hazudsz a gyerekednek, aki mindent tud.

Ezt a “kalandot” választja a társasházban maradt két család, a palesztin írónő, Dalia Taha darabjában. Az előadás egy „palesztin városban játszódik a 21. század elején”, és az aktuális eseményekre reagál. Miközben tombol a háború, a 11 éves Lubna játszik a 12 éves szomszéd fiúval, Khalillal. A terror folyamatosan jelen van a játékukban ugyanúgy, mint a történetekben, amit a szüleik mesélnek nekik és egymásnak.

Rendezte: Sardar Tagirovszky

Játsszák: Bartha Lóránd, Bödők Zsigmond, Szilágyi Ágota és Tankó Erika előadásában.

Ajánlatunk


Egy melankolikus álom, mely eleganciája és lélegzetelállító pillanatai megható élményt nyújtanak. A francia kortárs táncélet meghatározó alakja, Angelin Preljocaj Hattyúk tava koreográfiája varázslatos és költői, ötletes, látványos, tele utalásokkal, de új szemmel nézi az ismert jeleneteket és figurákat, hogy új értelmet adjon nekik.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Ajánló


A BALATURNÉ újabb állomása a balatonboglári Kultkikötőben.

Igaz, hogy mindannyian fél ezreléknyi véralkoholhiánnyal születünk? Legalábbis ezt állítja egy híres pszichiáter merész feltevése. Négy jó barát, akik kicsit…

Egy letűnt korszak lenyomata, amely ma is érvényes tükröt tart elénk: hőseink áldozatok, megváltást keresők, megbocsátásra képtelen tévelygők, szerelemre vágyók,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!