Program


TÚSZDRÁMA

TÚSZDRÁMA

1973-ban történt, Balassagyarmaton a „hírhedt“ túszdráma, melyben a helyi laktanya politikai parancsnokának két fia, ellpova apjuk szolgálati fegyvereit, túszul ejtett 15 lányt a helyi lánykollégiumban. Pénzt és fegyvereket követeltek, és hogy egy repülővel vigyék őket nyugatra.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 11. szombat, 17:00

TÚSZDRÁMA
A Pesti Magyar Színiakadémia előadása

Gazdag Gyula Túsztörténet című filmje, Végh Antal Könyörtelenül című könyve, valamint visszaemlékezések, korabeli interjúk, riportok, dokumentumok alapján, a szereplők írásait felhasználva írta és rendezte: Felhőfi-Kiss László

Játsszák: Az F-Blokk
Csanádi Petra
Ferenczi Dóra
Péter Polla
Porubszky Ágnes
Ruzicska Lilien
Takács Olivér
Tóth G. Gergő

Valamint a Pesti Magyar Színiakadémia I. éves hallgatói:
Albert Rea
Ábrahám Kíra
Farkas Eunika
Gábor Dorka
Kőrösi Maja
Lovas Judit
Nagy Írisz Anna
Nagy Regina
Reskó Dávid

Az F-Blokk már végzett Pesti Magyar Színiakadémista diákok társulata több generációnyi osztályból. Az F jelzi a kezdőbetűjét legtöbb darabunk alkotójának és rendezőjének nevét, és az ő tiszteletére neveztük el az újonnan alakult társulatot. Az F-Blokk 2021 őszén kezdett el ilyen formában a jelenlegi tagokkal működni.

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Ajánló


Pietro Mascagni / Ruggero Leoncavallo PARASZTBECSÜLET / BAJAZZÓK Egyfelvonásos operák olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

A világhírű francia mágus, Eric Lee először Budapesten.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!