Program


TÜRKÍZ: Édesanyám sebhelye
2

TÜRKÍZ: Édesanyám sebhelye

Annemin yarası
török filmdráma, 120 perc, 2016
török nyelven, magyar felirattal

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 15. kedd, 18:00

Rendező: Ozan Aciktan

Forgatókönyv: Ozan Aciktan, Ozan Guven, Fethi Kantarci, Uygar Sirin
Operatőr: Bogumil Godfrejów
Szereplők: Bora Akkas, Belcim Bilgin, Okan Yalabik, Ozan Guven, Meryem Uzerli, Sabina Ajrula

 

Figyelem! A filmet a TürkÍz fesztivál eredeti programjában május 27-re meghirdetett Mankurt című alkotás helyett tűzzük műsorra. A Mankurt-jegyek erre az előadásra érvényesek vagy visszaváthatók (jegyvisszavaltas@urania-nf.hu). 

Salih, a boszniai háborúban elszakadt szüleitől. 18 évesen kikerül az árvaházból, és megpróbálja kideríteni, mi történt a családjával. Kiderül, hogy apja egy szerb katona, aki annak idején megerőszakolta édesanyját. Salih elhatározza, megkeresi apját, hogy bosszút álljon rajta.

A filmet a TürkÍz - kóstoló a türk népek kortárs filmjeiből című sorozatunk keretein belül vetítjük. A sorozat többi filmje.

Ajánlatunk


3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: bunraku

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Ajánló


Otto Hahn német kémikus éppen a Nobel-díj átvételére készül 1946-ban Stockholmban. Pár órával a ceremónia előtt szállodai lakosztályába betoppan Lise…

„Háromfogásos gourmet menü” – jellemezte a Bachtrack kritikusa Paavo Järvi koncertjét, amelyen Sibelius, Tüür és Beethoven egy-egy darabját tűzte műsorra.…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!