Program


TRÁGÁRKOCSMA

TRÁGÁRKOCSMA

Kezdje a Farsangot a FÉMben!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 1. péntek, 20:00

„Színházunk Magyar Kultúra iránti elkötelezettsége háromszázhatvan fokos fordulatot vett, és bár 2022 lesz a következő évszám, mi mégis a nyolcvanas évekbe repítjük vissza az érdeklődő vagy nem vendégeinket. A legmagyarabb hungarikumot használjuk fel arra, hogy értéket teremtsünk, miközben leromboljuk jóhírünket. Vállaljuk! Színészeink a legismertebb magyar tájegységekbe bújnak, hogy onnan előhozzák figuráikat, akik nem léteznek, ám mégis élők. Trágárság lepi be színházunk kávézóját, dallamok, rímek, és egyéb produkciók csendülnek fel a csendet megtörve. Sebaj! Érezzék jól magukat velünk és a magyar trágárság dicsőköveteivel, akik mind dísz is. Mulassunk együtt a lehető legkomolyabban vett szórakoztatással! [Programunkat az Erika Porszívógyár támogatja.]”
Zenés-táncos-vicces időutazásra invitáljuk az érdeklődőket. Tényleg trágár este lesz! És a vacsora-műsor után a nyolcvanas évek legjobb zenéire táncolunk. Mindenki ott lesz?

Program:
18.30-tól Érkezés
19.00 Vacsora - színpadi produkciókkal megszakítva
21.00 Tánc záróráig

Vendégeinket a Fame Arts & Café kávézó változatos kínálatával, valamint INGYENES welcomedrinkkel, kétfogásos vacsorával (bableves + rántotthús valamivel) és tűzforró táncparkettel várjuk.
Étel - és itallap: http://www.femszinhaz.hu/kavezo.php

Felhívjuk Nézőink figyelmét, hogy a műsorunk csak színjáték, sértődésnek helye nincs. Jelmez nem kötelező, de örömmel vesszük, ha a ’80-as évek hangulatát megidézik velünk.

közreműködnek:
Bezzegh Bettina
Cziczó Attila
Horváth Máté
Jendrics Anikó
Kövesdi László
Stubnya Béla
Varga Dóra

[ Az előadás CSAK VÉDETTSÉGI IGAZOLVÁNNYAL látogatható! Programunk zenés-táncos rendezvénynek minősül, így a legutóbbi kormányrendelet szerint a védettségi igazolvány kötelező, a maszk viselése ellenben nem. ]

 

Ajánlatunk


Lipcse Bach, Mendelssohn, Schumann, Wagner városa - a zenetörténet egyik izgalmas helyszíne. A Gewandhaus Zenekara minden idők egyik legfontosabb szimfonikus együttese, melynek működéséhez legendás bemutatók kapcsolódnak.

Szórakoztató, mégis elgondolkodtató műsorainkat jó szívvel ajánljuk mindazoknak, akik voltak már magánéleti gödörben vagy előrelátó módon éppen szeretnék elkerülni. Játékmesterek: Gönczi Dorka coach-mediátor és Varga Zsolt kommunikációs szakember Színészek: Pokorny Lia és Schmied Zoltán

A mű hiteles irodalmi alapanyagokból, levelezésből táplálkozik, kifejezetten tanító jellegű alkotás, melynek kiemelkedő értéke számunkra az, hogy a szerző magyar, Sylvester Levay, és az ő Magyarországra adott külön engedélyével kerül bemutatásra.

Ajánló


A régió legnagyobb robotkiállítása Megmutatjuk a jövő varázslatos világát!

Richard Willey a kormány egyik ambiciózus minisztere gáláns kalandra készül. Azt tervezi, hogy Jane Worthingtonnal az ellenzéki frakció vezetőjének titkárnőjével…

Az est sztárvendége Beck Zoli, a 30Y karizmatikus frontembere, számos Magashegyi dal szövegírója és társ-előadója. Aki már járt a csapat…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!