Program


Tóth Gabi és a Loyal Zenekar koncertje

Tóth Gabi és a Loyal Zenekar koncertje

Tóth Gabi
Fiatal kora ellenére, közel 20 éve a hazai zenei élet kimagasló alakja. Pályája során számtalan szakmai és közönség díjat nyert el.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. november 5. péntek, 20:00

Közönségének nagy része vele együtt nőtt fel és váltak hozzá hasonlóan szülővé. Küldetésének tekinti a tradíciók megőrzését, és a hagyományok továbbadását a következő generációknak. Kislányát is ebben a szellemben neveli. A népzene fontos része az életének, az utóbbi időben visszatért a gyökereihez és dalaiban újra fontos szerepet kaptak a népzenei motívumok.

Loyal Zenekar
2019 A Loyal zenekar immár 5 éve turnézik magyarországon és határain túl, és évről évre tisztábban és ütősebben adja át a tiszta blues üzenetét a vérbeli rakendroll nyers erejével. A banda bár Budapesten alakult, félig erdélyi. Tagjai az ország számos sikeres zenekaraiból is ismertek: Baricz Gergő – ének, Usztics Péter – gitár, Demeter Szilárd – basszusgitár, Fekecs Ákos – dob, Megadja Gábor – gitár, Solymosi Kata – billentyű.

Ajánlatunk


A Budafoki Dohnányi Zenekar jótékonysági koncertet ad a közel 30 éve működő Tüdőgyógyászatért Alapítvány javára, amely az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet támogatására jött létre. Az intézet az ország elismert tüdőgyógyászati centruma, elévülhetetlen érdemei vannak a légzőszervi betegségek megelőzésében, gyógyításában, valamint az ehhez köthető kutatásokban és oktatásban is. Az Alapítvány hozzájárul az intézetben zajló kiemelkedő szakmai munka minőségének támogatásához, valamint a munkahelyi környezet és feltételek fejlesztéséhez.

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Boris Eifman / ifj. Johann Strauss A PYGMALION-HATÁS Balett két felvonásban

Ajánló


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök…

zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!