Program


Több mint mozi: Ej, kisandrás... (Portré Gergely András kalotaszegi énekesről)

Több mint mozi: Ej, kisandrás... (Portré Gergely András kalotaszegi énekesről)

Több mint mozi- Ej, kisandrás... (Portré Gergely András kalotaszegi énekesről)

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. csütörtök, 19:00

A 2022. év sorozat-indító vetítése emlékezés a nemrég elhunyt Szomjas György filmrendezőre, aki filmesként az elsők között kapcsolódott az idén 50. évfordulóját ünneplő magyar Táncházmozgalomhoz, és aki Halmos Béla, Sebő Ferenc segítségével filmjeiben évtizedekig örökítette meg a hagyományőrző és revival énekeseket, zenészeket.

A Gergely András „Zsüke”-ről szóló portréfilmnek mellékszereplője Sebestyén Márta és Berecz András (két emblematikus népdalénekesünk), akikkel a film vetítése után együtt elevenítjük majd fel gyűjtőútjaik élményeit és András bácsi magával ragadó személyiségét.

Ajánlatunk


Több mint egy szerző, több mint egy előadó, több mint 500 dal: ő FENYŐ MIKLÓS. 2022-ben is lesznek meglepetés vendégek a koncerten, és az ismert slágerek mellett meglepetés dalokkal is kedveskedik majd rajongóinak.

A Fővárosi Nagycirkusz nyáron két különböző műsorral várja a látogatókat: hétköznap egy különleges vízi cirkuszi show-val, péntekenként és szombatonként pedig egy felnőtteknek szóló műsorral.

Ajánló


Ray Cooney bohózatai a klasszikus angol vígjátékhagyományt követik, a rá jellemző virtuóz cselekményvezetéssel, a különböző félreértések és helycserék már-már az…

Egy hivatal napi működése, Kodály Zoltán műfaji újításai , improvizatív és kollektív zeneszerzői módszerek egy catwalk-koncert keretei között.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!