Program


Titkos Mozi Fesztivál 1.

Titkos Mozi Fesztivál 1.

A Titkos Mozi Fesztivál a titkos vetítések elvén alapul: ahhoz, hogy részt vehess az eseményen, a város különböző pontjain található rejtekhelyeken tudsz belépni a kiterjesztett valóságba. A rejtekhelyeken a fesztiválra utaló jelek / képek tartalmazzák a fesztivál logóját, ezeket beszkennelve a kiterjesztett valóságban tudsz eljutni a titkos mozikhoz, az ajándékokhoz és a titkos esték jegypénztárához.  több

Tisztelt vásárló! Tájékoztatjuk, hogy a Magyarországi Francia Intézet - mint a Francia Köztársaság Budapesti Nagykövetségének keretén belül működő intézmény - tevékenysége nem tartozik a belföldi adórendszer hatálya alá, ezért a megvásárolt jegyeikről nem készül számviteli bizonylat.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. június 4. szombat, 16:30

A Titkos Mozi Fesztivál a titkos vetítések elvén alapul: ahhoz, hogy részt vehess az eseményen, a város különböző pontjain található rejtekhelyeken tudsz belépni a kiterjesztett valóságba. A rejtekhelyeken a fesztiválra utaló jelek / képek tartalmazzák a fesztivál logóját, ezeket beszkennelve a kiterjesztett valóságban tudsz eljutni a titkos mozikhoz, az ajándékokhoz és a titkos esték jegypénztárához.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ IDE KATTINTVA ÉRHETŐ EL.

Ajánlatunk


A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


Ezt a darabot irodalmunk tényleges szereplői és azok sorsa ihlették. A részleteket azonban sokhelyütt a szerzők és a műfaj igényei…

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!