Program


Titkok pincéje - stand-up bűvészműsor

Titkok pincéje - stand-up bűvészműsor

Egyetlen estére titok, varázslat és szemfényvesztés költözik az Óvóhely földalatti előadótermébe - látványos mutatványok, humoros és szórakoztató trükkök töltik meg illúzióval a Titkok pincéjének színpadát!

 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 5. vasárnap, 19:30

Az előadás főszereplői hosszú évek óta tökéletesítik mutatványaikat földalatti találkozóhelyükön (a Figaro Bűvészboltban), most pedig elhozzák őket kedvenc kultúrbunkerükbe: lesz pénzvarázslás, gondolatolvasás és kártyatrükk is.

Bűvészek:

SZABÓ ISTVÁN 2015-ben a milánói Világkiállítás (EXPOMilano) hivatalos bűvészeként több mint ötezer nézőt kápráztatott el, két évadon át az A38 hajó rendszeres fellépője volt. A Figaro Bűvészbolt tulajdonosa.

GOMBKÖTŐ ALEX a The House of Houdini és a Figaro Bűvészbolt rezidens bűvésze, a Budai Várnegyed varázslatos miliőjében több száz angol nyelvű előadást tartott nemzetközi közönségének.

Ajánlatunk


Molnár Ferenc világhírű regénye alapmű az emberi társadalom természetéről, a hősiesség, az árulás, az esendőség és a hazaszeretet fogalmáról.

Két kultikus darabot láthat a közönség a Maribori Szlovén Nemzeti Színház Balettegyüttesének karizmatikus táncosaival, Edward Clug, román koreográfus modern adaptációjában.

Gótikus musicalként szokták emlegetni ezt a különleges zenei ínyencséget. Robert Louis Stevenson klasszikus rémregényének színpadi adaptációja egyaránt szól a bennünk lévő jó és gonosz küzdelméről és a szerelem kiismerhetetlen természetéről. Legfőbb kérdése az, hogy bemerészkedhet-e az ember és az emberi tudomány Isten felségterületére.

Ajánló


1965. Egy amerikai kisváros. Egy nő, aki Olaszországból Amerikába költözött, hogy régi terveit feladva feleség és anya legyen egy farmon.…

A Kossuth-díjas Vidnyánszky Attila, a Nemzeti Színház igazgatója először rendez operettet, méghozzá a világ leghíresebbjét!

A sümegi nyári programkavalkád egyik kiemelt programja, a Nemzeti Lovas Színház: HONFOGLALÁScímű előadása lesz 2022. augusztus 14-én!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!