Program


Titánia
2

Titánia

nemzethy népszínmű
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 9. szerda, 19:30

Titániában minden rendben van. Boldog a nép, s persze a legboldogabb, aki a Vezető közelében dolgozhat nap mint nap a nemzet felemelkedéséért.

Titániában minden rendben van. Aki betartja a szabályokat, és szereti a Vezetőt, azt békén hagyják.

Titániában minden rendben van. Mellesleg az újszülött leányok harmincegy százalékát is így hívják - hazaszeretetből nevezik el őket így a szülők.
Titániában minden rendben van. A Vezető már száznegyvenegy éves, de ereje még tart. Néhány évenként az orvosok kicserélik a létfontosságú szerveit, és az élet megy tovább. A Vezető élete megy tovább.

Titániában minden rendben van. A Vezetőnek most éppen vesére, májra és tüdőre van szüksége, de szerencsére sok állampolgár adja önként az életét a nemzet első emberének.

Vagy nem önként.

De Titániában minden rendben van.


Ajánlatunk


2024. június 22-ére Pásztor Annáék nagyobbat álmodtak a Margitszigeti Szabadtéri Színpadra, mint eddig valaha! Az elmúlt 20 évük eklektikusan dús zenei és lelki kalandozásait, Shakespeare Szentivánéji álom erdejébe varázsolják

A budapesti Néprajzi Múzeum a világ egyik legkorszerűbb etnográfiai intézménye. Gyűjteményében a közel 225 ezer néprajzi tárgy mellett egyedülálló fényképfelvételeket, kéziratokat, fotókat, népzenei és filmfelvételeket őriz. A magyar népi kultúra felbecsülhetetlen értékű tárgyi emlékein kívül itt található a térség legnagyobb, távoli kontinensek népeinek kultúráját reprezentáló etnográfiai anyaga is.

Az estét végig kísérik a 80-as évek retro slágerei, felcsendül egy ABBA, egy Bonney M., egy Donna Sumer. Helyet kapnak magyar előadók dalai: Kovács Kati, Cserháti Zsuzsa, Horváth Charlei, Máté Péter, de megszólalnak latin dallamok és musical klasszikusok is.

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!