Program


Tina

Tina


Rendezte: Daniel Lindsay és T.J. Martin

életrajzi dokumentumfilm, 118 perc

Bemutató: 2021. november 4.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. július 7. csütörtök, 18:00

Az Oscar-díjas rendezőpáros, Daniel Lindsay és T.J. Martin bensőséges hangulatú filmjében Tina Turner végigtekint életén és több mint 5 évtizeden átívelő pályafutásán, az 50-es évek füstös St.Louis-i bárjaitól a 1980-as, 90-es évek rekordokat döntögető stadionkoncertjeiig, őszintén szembenézve élete legsikeresebb és legküzdelmesebb pillanataival. Ez a meglepően személyes hangvételű alkotás bepillantást enged a legendás énekesnő életénekszámos olyan pillanatába, amit eddig még soha nem láthattunk. A meghitt és néhol kíméletlenül őszinte beszélgetésekből kirajzolódik a 20. századi zenetörténet egyik legnagyobb hatású előadóművészének személyes portréja, akire úgy hivatkoznak a szakmai nagyjai: Egyszerűen a legjobb!

Ajánlatunk


A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Giuseppe Verdi AIDA Opera három részben, négy felvonásban, olasz nyelven, magyar, angol és olasz felirattal

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Ajánló


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!