Program


The Manhattan Transfer: World Farewell Tour - Jazzlegendák a Lexus támogatásával / JAZZLEGENDÁK

The Manhattan Transfer: World Farewell Tour - Jazzlegendák a Lexus támogatásával / JAZZLEGENDÁK

Nincs a The Manhattan Transferéhez fogható karrier a zenei életben. Nemcsak sikereik utolérhetetlenek, előadásaik élménye is leírhatatlan. Ezt az élményt utoljára élhetjük át, mert a több mint ötven éve a pályán lévő énekegyüttes végleg elköszön rajongóitól. Búcsúturnéjukon méltó módon intenek istenhozzádot: csupa slágerrel, szívhez szóló dallamokkal.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. november 29. szerda, 20:00

1972-es alapításuk óta történelmet írtak a jazz és a pop világában. Újra népszerűvé tették a negyvenes évek könnyűzenéjének és jazzének szerzeményeit a hetvenes, nyolcvanas évek közönsége számára. A vokális hagyományok új reneszánszát indították el modern R'n'B- és popelemek alkalmazásával, elképesztően profi harmonizálásaikkal, közvetlen előadásmódjukkal. Dolgoztak Tony Bennett, Bette Middler, Phil Collins, BB King és még sokak oldalán. Bekerültek a Vocal Group Hall of Fame-be. Huszonkilenc albumot jegyeznek, ezek húsz Grammy-jelölést és tizenegy díjat hoztak számukra. A legutóbbit Fifty című lemezükkel nyerték el tavaly, amellyel ötvenéves pályafutásukat ünnepelték a WDR Funkhausorchester közreműködésével. A tíz kiválasztott darab nagyszerű tárháza a kvartett stiláris sokszínűségének, a nagyzenekar közreműködése pedig az együttes egyébként is lenyűgöző harmóniai megoldásait parádés hangszerelési ötletekkel gazdagítja. A karriert lezáró albumot 2023 végén egy végső turné követi, amelynek legutolsó állomása december 15-én lesz a Los Angeles-i Walt Disney Concert Hallban. Nagy öröm és megtiszteltetés, hogy november végén a Müpát is útba ejtik, ahová hét esztendő után térnek vissza. Könnyed profizmusukkal és szerethető személyiségükkel bizonyára maradandó nyomot hagynak a Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem közönségének lelkében.

A Jazzlegendák kiemelt támogatója a Lexus.

Rendező: Müpa

ének: Janis Siegel, Cheryl Bentyne, Alan Paul, Trist Curless
zenei rendező, zongora: Yaron Gershovsky
dob: Ross Pederson
bőgő: Boris Kozlov
gitár: Pete McCann

Ajánlatunk


A musicalben árva gyerekek egy csapata kószál a háborús front kellős közepén. Egy békés hajlékra vágynak, ahová behúzódhatnak éjszakára. És természetesen egy jó falatra. Ha nem kapnak ételt, akkor elcsenik maguk. De ugyan ki tudna haragudni rájuk? Csak túl akarják élni a háborút. Ma, amikor milliók kényszerültek elhagyni otthonukat, ez is döbbenetesen ismerős üzenet.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

A 77. életévét betöltő Demjén Ferenc magyar zene ikonja Győrben az Audi Arénában koncertezik. Minden korosztály ismeri slágereit. Legyen részese Ön is ennek a felejthetetlen koncertnek!

Ajánló


Csak úgy várhatjuk el szerencsésebb rokonainktól, hogy szükség esetén gondoljanak ránk, ha mi is gondolunk a hozzánk képest szerencsétlenebb rokonainkra.…

Pjotr Iljics Csajkovszkij A PIKK DÁMA Opera három felvonásban, orosz nyelven, magyar és angol felirattal

A Pogány Induló 2024. március 2-án az MVM Dome színpadán is bemutatkozik!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!