Program


TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház:A Dzsungel könyve adaptáció

TerMini Gyermek és Ifjúsági Táncszínház:A Dzsungel könyve adaptáció

Egy a legelejétől a legvégéig cselekményekben gazdag, tánc és próza egyvelegéből, a Dzsungel könyve eseményeire felfűzött, gyerekek által színpadra vitt alkotás.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 12. vasárnap, 18:00

Ügyes, tehetséges és kedves gyerekek, táncszínházi eszközökkel színpadra viszik a Dzsungel könyvét. Pörgős táncok, ismert, vidám zenék.

Termini Gyermek és Ifjúsági Tánc / Színház Műhely

A Termini Gyermek és Ifjúsági Tánc / Színház Műhely, jelenleg közel száz gyereknek biztosít folyamatos tanulási, szabadidős és fellépési lehetőséget egész évben. Programjaink, háromtól tizenkét éves korig minden korosztályú gyermeknek tánc- valamint dráma, színész és színházi képzést, ezáltal tartalmas délutáni elfoglaltságot nyújtanak, továbbá munkabemutatókban és táncszínházi előadásokban való részvételt kínálnak.

Rendező: Fejes Ádám
Koreográfus: Barabás Anita, Fejes Ádám, Lendvay Zsóka, Asztalos Dóra
Előadók: A TerMini táncosai

Támogatók: Terminál Alapítvány, NKA, EMMI, MU Színház

Ajánlatunk


Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek való megfelelés kényszeríti ránk. (Kovács Bálint)

Lázár Ervin mesejátékát már számos változatban láthatták az író rajongó olvasói. Tévéjáték, könyv, vagy színházi formában, sőt egy generáció nevelkedett Dömdödöm kedves versmondásán, vagy Bruckner Szigfrid hencegő oroszlán nagyzolásain.

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg és Lámpás – az igazi hősök, akiket kihagytak a mesékből. Itt szeretnének találkozni a Révésszel, aki elviszi őket egy távoli csillagra, az „örökre szépek” bolygójára, ahol végre otthonra lelhetnek..

Ajánló


Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!