Program


Terminátor: Sötét végzet

Terminátor: Sötét végzet

Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger (T-800) visszatérnek meghatározó szerepükben a TERMINATOR: SÖTÉT VÉGZET-ben, amit Tim Miller (Deadpool) rendezett, producerei pedig James Cameron és David Ellison.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 13. szerda, 19:30

Terminátor: Sötét végzet

Linda Hamilton (Sarah Connor) és Arnold Schwarzenegger (T-800) visszatérnek meghatározó szerepükben a TERMINATOR: SÖTÉT VÉGZET-ben, amit Tim Miller (Deadpool) rendezett, producerei pedig James Cameron és David Ellison.
A Terminator 2: Az ítélet napja eseményei után játszódó TERMINATOR: SÖTÉT VÉGZET további szereplői Mackenzie Davis, Natalia Reyes, Gabriel Luna és Diego Boneta.

Ajánlatunk


„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad – alul semmi!”

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Ajánló


Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Modeszt Muszorgszkij BORISZ GODUNOV Opera négy felvonásban, prológussal, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!