Program


Terepsegway túra Balatonfüreden - Panoráma - 1,5 órás

Terepsegway túra Balatonfüreden - Panoráma - 1,5 órás

Kezdő túránkon ellátogatunk Balatonfüred legszebb panorámáját kínáló helyére, ahonnan a látvány lélegzetelállító. Megtekintjük ezen túl a „Vörös templomot”, a Zeneiskola gyönyörű épületét, valamint a reformkori városrész szintén pazar épületeit.
Indulás a Bázisról (Anna Grand Hotel) előre egyeztetett időpontban.
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Mátrafüred, Budapest és Hévíz után immár Balatonfüreden is elérhető a High-Tech Sportok Bázisának egyedi szolgáltatása, a segwaytúra. Ezzel az eszközzel a túrázás felejthetetlen élményt nyújt kicsiknek, nagyoknak, fiatalabbaknak, idősebbeknek, pároknak, családoknak, baráti társaságoknak egyaránt. A kalandra, élményre, kikapcsolódásra vágyók garantáltan megtalálják számításukat, ha velünk túráznak. Az eredeti amerikai segway hamisítatlan és hamisíthatatlan élményt nyújt. Kezelése roppant egyszerű, a sikerélmény hamar megérkezik, a mosoly végig kísér túráinkon, és még azt követően is. A szabadság és a természettel való egyesülés utolérhetetlenül felszabadító érzését, a mozgásunk korlátainak átlépését segíti. Egyszerûen csodás az élmény, amely visszaköszön álmainkban is. Ezt mindenképp át kell élni.
Túráinkat azoknak is ajánljuk, akik még sohasem próbálták ki a segwayezést, hisz az alaptúráinkon mindenkit szakképzett oktatók tanítanak meg a futurisztikus jármű használatára.
Max. terhelhetõség: 120 kg.

A túrák ára tartalmazza:
– közlekedésbiztonsági oktatást, túravezetést
– 30 perces gyakorlást, ismerkedést a Segway-jel kijelölt gyakorló pályán
– Segway kölcsönzést
– bukósisak és egyéb védőfelszerelések biztosítását
– kesztyűt, esőkabátot (rosszabb idő esetén)
– 5000 Ft értékű élménykupont további programjaink igénybevételéhez

Ajánlatunk


Moliére komédiázik. Kifiguráz bennünket. Félelmeinket, öncsalásainkat, kicsinyességünket. Ez utolsó színdarabja. 1673. február 17-én a Képzelt beteg előadása közben a címszerepet alakító Molière a színpadon rosszul lesz, és még aznap meghal.

Az Anconai szerelmesek habkönnyű története szenvedélyesen és szellemesen vallja, hogy élni voltaképpen nagyszerű dolog, és hogy mennyi örömöt találhatunk egy csésze friss kávéban, egy váratlanul ránk zúduló nevetésben, vagy épp a tenger felől fújó szél zamatában.

3+ 90 perc, 1 szünettel Bábtechnika: kesztyűsbáb, pálcás báb

Ajánló


Az István, a király egy családi viszály története: Géza fejedelem halála után fia örökölné a hatalmat, de a hagyományokra hivatkozva…

2024. április 27-én Fluor Tomi és Diaz a Budapest Sportarénában ünnepli meg a nagy szülinapot.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!