Program


Teljesen idegenek
6

Teljesen idegenek

A többszörösen díjazott olasz filmből készült előadás olyan kényes kérdéseket feszeget, hogy mit jelent őszintének lenni egy barátságban, szerelemben, hogy meg lehet-e ismerni a másik embert, vagy erre az együtt leélt élet is kevés.

Aktuális előadások



Paolo Genovese: TELJESEN IDEGENEK
Rendező: Tárnoki Márk

„Mindnyájunknak három élete van: egy nyilvános, egy privát és egy titkos.”

Gondolj a legjobb barátodra! Vagy a szerelmedre, házastársadra. Valakire, aki igazán közel áll hozzád. Ismer ő téged igazából? Tudja, mi tenne boldoggá? Miről álmodozol, fantáziálsz? Gondolj bele, mennyi bajt okozna, ha az, aki esténként melletted fekszik, belelátna a fejedbe, amikor csak akar!
Vagy a telefonodba. Látná, kinek üzensz, mit, és milyen stílusban. Merre jársz, mit vásárolsz, mire keresel rá.

Mindenkinek vannak titkai. Akár csak kósza gondolatok, amiket nem szívesen osztana meg senkivel. Azt mondod, te őszinte vagy? Meg tudsz nyílni a barátaid előtt? Bármiről tudsz beszélgetni a pároddal?

Rendben.
Ki mernéd cserélni vele a telefonod egy napra?

A többszörösen díjazott olasz filmből készült előadás olyan kényes kérdéseket feszeget, hogy mit jelent őszintének lenni egy barátságban, szerelemben, hogy meg lehet-e ismerni a másik embert, vagy erre az együtt leélt élet is kevés.

Egyetlen éjszaka eseményeit követjük végig, egy baráti társaság vacsoráját. Gyerekkori barátok, házastársak; jól ismerik, szeretik egymást. Bíznak egymásban. Játszani kezdenek. Vajon mi volna, ha belelátnának egymás telefonjába? Feszült, abszurd, szórakoztató jelenetek követik egymást, és miközben biztonságos távolságból nevetünk a szereplőkön, nem tudunk szabadulni a késztetéstől, hogy a saját életünkre gondoljunk.

Szereplők
Éva.......................... Széles Zita
Ricsi........................ Illyés Ákos
Anna........................ Kosik Anita
Lele......................... Gulácsi Tamás
Bianka..................... Kovács Vecei Fanni
Ede.......................... Horváth Viktor
Pepe........................ Rák Zoltán
Szofia...................... Tary Patrícia

Ajánló


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés.…

Tornádó gyorsaságú pörgések, hihetetlen jelmezek, lélegzetelállító mozdulatok és mindent elsöprő szenvedély. Ez a Grúz Állami Népi Együttes! Újra Magyarországon a…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!