Program


Téli mese
10

Téli mese

Van egy falu az ország köldökében, egy piciny púp a földgolyónk pocakján: Kerekdomb. Nem túlzok, ha elárulom, hogy itt a legfinomabb a bejgli, legcsengőbb a csengőszó, legcsillogóbb a csillagánizs, és persze itt a legszebb a karácsony. Nem csoda, hisz a kerekdombiak egész évben karácsonyi lázban égnek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. december 7. szerda, 10:00

Téli Mese
A három fenyőfa című angol mese nyomán írta: Szűcs Réka

A falubeliek minden évben kiválasztják az egyik szerencsés fenyőfát, akit ünnepi köntösbe bújtatnak, és édes-álom ízű szaloncukrokat lógatnak tűlevelei közé. Nem hiába versengenek a fák ezért az elismerésért. Minden évben egyre magasabbra nyújtóznak, szebbnél-szebb rügyeket bontanak. A verseny mindig a két idősebb, magasabb fa között dől el, hisz a legkisebb fenyőt alig lehet észrevenni a két gőgös óriás árnyékában. Vajon ez az év más lesz, mint az eddigiek? Lehet esélye Etelkának, a kis törpefenyőnek? A harmadik osztályos Csengi Dórika és Csipp, a kismadár segítségével talán a legkisebb lélek is tündökölhet.

Szereplők:
Bencze Mónika
Szabados Böbe

Alkotók:
Zene: Zádori Szilárd
Tervező: Csonka Erzsébet
Asszisztens: Soó Gyöngyvér
Játékmester: Bencze Mónika
Rendező: Szűcs Réka

Ajánlatunk


romantikus vígjáték két részben

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Ajánló


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Rádiós, a fiatal tudós a számítógépe tökéletesítésén dolgozik a padláson. Ide érkezik meg négy bolyongó szellem – Kölyök, Meglökő, Herceg…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!