Program


TekergŐk
4

TekergŐk

Minden korosztálynak ajánljuk, hiszen egy fiatal önmagára ismerhet és megnyugodhat, hogy nincs egyedül a problémáival és mindig van mindenre megoldás! Egy szülő megértheti gyermekét vagy akár, önmagát.
Egy nyugdíjas pedig, megérthet minden olyan fiatalt, aki nem élt a “bezzeg az én időmben”…

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. november 17. vasárnap, 18:00

Négy sztori?
Egy sztori?
KÖZÖS SZTORI.

Nem figyelünk egymásra, se magunkra, de legfőképpen: már meg sem hallanak minket! Kata csak sodródik az árral, nem tudja feldolgozni gyermekkori megbecstelenítését. Lili a könyveibe menekül mostohaapja elől. Árpi meg élni akar, bár már nincs neki sok hátra. Steffi pedig, ki akar törni alvilági környezetéből, de saját magának is piszkos ügyei vannak. Külön élik mindennapjaikat. Ám véletlenek folytán egymás mellé sodródnak, s még inkább a feje tetejére áll életük, tekergéseik során…

A darab rólunk szól, mi írtuk, a 21. század ihletésére. Az előadásban szó lesz mindenről, ami egy y, z generációst érdekelhet és érint.

„Érzetre olyan, mint egy 30Y-szám, de közben meg olyan, mint egy mozifilm Hollywoodi-klissék nélkül magyaros szájízzel.”

Szereposztás:
Tóth Lili............................. Szabó R. Karolina
Molnár Árpi....................... Orosz Gábor
Borsi Kata......................... Mátrai Virág Veronika
Baranyi Norbi „Steffi”........ Gyulai Marci

Alkotók:
Zene: 30Y
Dalszöveg: Erdős Virág, Beck Zoltán
Dramaturg: Selmeczi Bea
Producer: Sebestyén Máté
Marketing/Publishing: Smiglag Ádám, Tóth Lilla Vivien
Rendezőasszisztens: Mátrai Virág
Produkciós Asszisztens: Kékesi Alexandra
Írta és rendezte: Babina István

Az előadás hossza: 60perc
A darab fő támogatói: a 30Y és a MátraiWood

Ajánlatunk


Egy szállodai szoba a helyszín, ahol két jó barát, két fiatal háziorvos fergeteges legénybúcsúra készül. Alex, a hűséges cimbora gondosan fölkészült Simon esküvője előtti utolsó kiruccanására, ám hiába az alapos tervezés, a dolgok mégsem úgy alakulnak, ahogy szeretnék.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

Ajánló


Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!