Program


Teis Semey Quintet

Teis Semey Quintet

A Teis Semey Quintet öt különböző országból – Dánia, Skócia, Portugália, Hollandia és Dél-Korea – származó tagjai a forrongó holland jazzszcéna kellős közepén találtak egymásra, a zenekar 2017-ben alakult meg Amszterdamban.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 8. szerda, 20:00

Valamennyien nemcsak kitűnő zenészek, hanem zeneszerzők és zenekarvezetők is, akik értik a módját, hogyan lehet dallamokat és harmóniákat egyszeri és megismételhetetlen zenei történéssé alakítani. DIY attitűdjük legutóbbi, Mean Mean Machine című albumukon is megnyilvánul, amely a punk és free jazzt skandináv dalokkal vegyíti. Ahogy Semey fogalmaz: „Meg akartam mutatni, hogy magam is meg tudok csinálni mindent, és hogy a jó tartalom fontosabb, mint a mutatós csomagolás.” A robbanékony, ugyanakkor radikálisan lírai album provokatív választ ad világunk kritikus állapotára, és fejet hajt a hihetetlen szépség előtt, amely még mindig létezik. Bár a majdhogynem táncolható dalok motorja a gitár, és a zenekar repertoárja Semey kompozícióiból áll, azokat valamennyi tag a saját kezébe veszi, így a zenei folyamat bármerre kanyarodhat – egyedül a varázslat garantált.

A koncert a Footprints projektnek köszönhetően valósul meg, amelyet az Európai Unió a Kreatív Európa program keretében finanszíroz.

Közreműködik:

Teis Semey - gitár
Alistair Payne - trombita
José Soares - altszaxofon
Jort Terwijn - nagybőgő
Sun-Mi Hong - dob

Az asztalfoglalás a jegyvásárlás során automatikusan megtörténik.
Páratlan számú ülőhely foglalásánál előfordulhat, hogy az asztalt meg kell osztania másokkal.
Vacsoravendégeinknek 19 órai érkezést javaslunk.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!

Ajánlatunk


Geszti Péter új koncert-estjén Váczi Eszterrel kezd újabb zenés kalandba, hogy hol szentimentális, hol ironikus módon szóljon a szerelem csodáiról és viszontagságairól. Az est címe a hetvenes évek egyik világslágerét idézi, nem véletlenül!

Március közepén kezdi próbálni Hajdu Szabolcs a Legközelebbi ember munkacímű ősbemutatót Berényi Nóra Blankával, Sodró Elizával, Porogi Ádámmal és Baki Dániellel. Azt a témát dolgozzák fel együtt, hogy minden emberhez kapcsolódik egy legközelebbi ember. Vannak közeli barátok, rokonok, testvérek, de szerencsés esetben az ember mellett áll egy legközelebbi ember, akivel megosztja az örömét, a problémáit, akit elsőként hív, ha baj van.

(Bérletes bemutató: 2023. február 3. péntek)

Ajánló


Fiatal hőseink kóborlásuk során sok ellenséggel, de barátokkal, jóakarókkal is találkoznak – így például egy nemes lelkű művésszel, aki megtanítja…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!