Program


Teddy Harpo koncert // vendég: Benkő Zsolt

Teddy Harpo koncert // vendég: Benkő Zsolt

Teddy Harpo egyszemélyes zenekara, Benkő Zsolt blues gitáros közreműködésével
 több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: április 3. szerda, 20:00

A négy albumot megjelentető Teddy Harpo stílusa a bluesban gyökerezik, de nagy hatással van rá a rock&roll és az afro-funk zene is. A színpadon élőben lép fel szájharmonikával, dobokkal és gitárral. Az estén Benkő Zsolt csatlakozik a produkcióhoz, akinek neve a blues műfajában megkerülhetetlenné vált. Az egyszemélyes zenekar repertoárját saját szerzemények alkotják: egyszerre izgalmasak és nyugodtak, egyszerűek, piszkosak és élénkek. Ezt jól mutatja, hogy az 1996-ban megjelent Első Magyar Blues Könyv is külön fejezetet szentelt neki, amit pusztán gitárosként rajta kívül csak egyetlen zenésztárs (Tátrai Tibor) érdemelt ki. Máig a legfoglalkoztatottabb blues-gitárosok egyike.

Ajánlatunk


Godfrey Reggio, a kísérletező szellemű amerikai rendező 1982-ben készítette el Koyaanisqatsi című filmjét, amely az új iránt fogékony közönség köreiben kultikus alkotássá vált. A cím a hopi indiánok nyelvén annyit jelent: Kizökkent világ - ezzel a címmel forgalmazták a filmet annak idején Magyarországon is.

A „Popzene időgépben” koncepció mögött mindenki által ismert kortárs popsikerek és örökzöld popslágerek swingesített, jazzesített, doo-woposított, Motown-hangzású soulba ültetett feldolgozásai húzódnak meg. Egyszerű, de nagyszerű ötlet, ami tökéletesen működik.

Carl Orff CARMINA BURANA Szcenikus kantáta eredeti nyelveken, magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Ajánló


A Müpa-beli koncerten balladák és tempósabb dalok, a legnagyobb slágerek közül huszonnégy szám csendül fel, ahogy eddig még soha: akusztikus,…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!