Program


Te rongyos élet - New Yorki Magyar Színház

Te rongyos élet - New Yorki Magyar Színház

New York-i Magyar Színház által az Amerikai Egyesült Államokban többször bemutatott"Gál Róbert: Te rongyos élet " címû zenés színdarabját ajánlja a magyarországi közönségnek, melynek premierje 2013 októberében a New York-i Magyar Színházban. Az elõadás a színház számára készült Gál Róbert: Te rongyos élet - A Szenvedély Muzsikája címû könyve alapján.  több

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: október 26. csütörtök, 19:00

Kálmán Imre élete, sorsa, muzsikája, amerikai élete elevenedik meg a könyvben. Szenvedélyesen élt és különös sors jutott neki osztályrészül, máig népszerû muzsikája nemzedékek óta töretlen sikernek örvend szerte a világon.
Az egyfelvonásos színdarabban Kálmán Imre Amerikában töltött sikeres éveinek számos érdekes momentumai elevenednek meg Pervics Mária nézõpontjából 1931-tõl haláláig.
Felcsendülnek Kálmán Imre méltán ismert melódiái, Mondok Yvette operaénekesnõ tolmácsolásában. Zongorán közremûködik Hermann Szabolcs az Operettszínház karmestere.
A darab rendezõje, New Yorkban sikeres produkcióban tapasztatot szerzõ magyar-amerikai színésznõ, Kovács Szilvia, akit a magyar közönség a színpadon is köszönthet.
Az elõadást a New York-i Magyar Színház eddig már színre vitte New Yorkban, a philadelphiai Magyar Tanyán, Pennsylvániában valamint Magyarországon is.
Hálásak vagyunk a Siófoki Kálmán Imre Mûvelõdési Háznak a lehetõségért, hogy az elõadást a mester szülõhelyén is bemutathatjuk, ahol emlékét és kulturális örökségét méltón megõrizték és életben tartják.

Szereplõk:

Pervich Mária/Eszterházy Ágnes – Kovács Szilvia

Komornyik / fiatal Kálmán Imre – Ladányi Csaba

Primadonna/Paula – Mondok Yvette

Prímás – Baktai Zoltan

Zongora – Beéri Barnabas

 

Rendező: Kovács Szilvia

Ajánlatunk


December eljövetele nemcsak a tartós hideg beköszöntét jelenti, hanem az ünnepi fényekbe öltöztetett utcákat, a karácsonyi vásárok forgatagát és a friss sült gesztenye illatát is. Elkezdődik a karácsonyi készülődés, melynek egyik elengedhetetlen eleme a Diótörő.

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Ajánló


3 Grammy-díj, 14 sorlemez, 8 koncertalbum, 3,4 millárd dalletöltés és tucatnyi világsláger – ez az 1977-ben alapított amerikai Toto rövid…

Wayne Eagling / Solymosi Tamás / Pjotr Iljics Csajkovszkij A DIÓTÖRŐ Mesebalett két felvonásban

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!