Program


Társas játék

Társas játék

Kozáry Ferenc színész és két zenész vezetésével zajlik a játék.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 31. péntek, 10:00


Két csoportot alakítanak a gyerekekből, akik kitalálják, megszavazzák, melyik állatnevet veszik fel, és akik egy dobókockás játék résztvevői lesznek. A cél, hogy a közös élelmüket rejtő helyet (faodú, bokor, barlang, patak...) először érjék el.
Az oda vezető út sok buktatót tartalmaz, amiket énekkel, kirakóval, akár ugrálós játékkal, találós kérdések megfejtésével lehet végigjárni. Egyéni, néhány fős és teljes csoportok alakulnak, érdekszövetségek, szavazások, a siker elérésében a közös biztatás sokat jelent!

Ajánlatunk


Christine-nek elege van. Elég a nagyvárosból, a zajból, de főleg a nemrég elvesztett férjével közös helyszínekből. Költözik tehát: New Yorkból Floridába. Már pakolnak is a költöztetők, egy nap marad a régi életből.

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Gyere el! Nem fogsz megváltozni, de lesz a darabban egy-két hozzád hasonló figura. Talán még azt is megtudod, hogy miért ANYÁM ORRA a címe!

Ajánló


zenés családi roadmovie 10-től 100 éves korig

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!