Program


Tariqa feat. Lukács Miklós, Várva (Babcsán projekt)
3

Tariqa feat. Lukács Miklós, Várva (Babcsán projekt)

Miről énekelhet Said Tichiti, a Chalaban együttes vezetője, aki most kisebb csapatával a Gnawa stílusra tanít minket? Meg nem fejthetem, de annyira hiteles, mint a Zuboly rap-je az osztrák közönségnek..

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 12. szombat, 19:00

Tariqa feat. Lukács Miklós, Várva (Babcsán projekt)

TARIQUA

Élő Népzene a TARIQA zenéje, mintsem jazz vagy világzene. Biomusic hasonlattal élve, ez a lemez egy Oázis a magyar CD-kiadás sivatagában, ahol már annak lepattintott korszakáról beszélhetünk. Vegyék. Miért? Egzotikus, táncolható, örömmel hallgatható. Miről énekelhet Said Tichiti, a Chalaban együttes vezetője, aki most kisebb csapatával a Gnawa stílusra tanít minket? Meg nem fejthetem, de annyira hiteles, mint a Zuboly rap-je az osztrák közönségnek. Marokkói vénák, verőerek dobolják ki a világ dolgait - immár itt született szövegekkel. Said dallamai Afrikaiak, egy basszusgitárszerű hangszeren kíséri magát; ez a Guembri és énekel.

A zenekar tagjai:
Said Tichiti: ének, guembri
Bede Péter: szaxofon, furulya
Kovács Ferenc: hegedű, trombita, ének
Halmos András: dob

Vendég: Lukács Miklós

 

Ajánlatunk


1905. Elárverezik a párizsi Operaház teljes hajdani berendezéseit. Többek között egy csillárt, amely a kikiáltó szerint egy máig sem tisztázott baleset okozója volt. A baleset tetteseként az Operaház titokzatos Fantomját emlegették.

„Az ok, ami miatt a Szerelmes Shakespeare-t az irodalommal foglalkozó kutatók és kritikusok is élvezetesnek találják, nem más, mint hogy a narratíva nagyon öntudatosan játszik el azokkal az életrajzi fantáziákkal, amelyek az idők során Shakespeare köré épültek.” (Adam Hooks)

Nagymama, lány, unoka. Mindegyik mást akar, mindegyik másként, mással szeretné élni az életét. Teri például szeretője mellett képzeli el a mindennapjait. Lánya, Emma egy titokzatos kis jövevénnyel. De mit szól mindehhez a vidéki Mama, aki váratlanul beállít a pesti lakásba? A nevetés kódolva van..

Ajánló


A történetben egy maréknyi árva gyerek kószál a háborús front kellős közepén biztonságra, hajlékra és élelemre vágyva. Céljuk a túlélés,…

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Tizenkét embernek kell döntenie egy ember sorsáról: bűnös vagy nem bűnös. De hogyan hozhat egyhangú döntést, hogyan találhatja meg a…

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!