Program


TAO zenekar

TAO zenekar

Mi vagyunk a TAO, egy friss, budapesti zenekar. Azok fognak szeretni minket, akik fogékonyak a dallamos, pozitív dalokra és a gunyoros, eredeti, magyar szövegekre. Élőben játszunk, mert az igazi koncert az, amikor emberek zenélnek embereknek.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. augusztus 13. péntek, 20:00

“Csak gyűltek a dalok meg az ötletek az Emil.RuleZ! után, úgyhogy alapítottam egy zenekart.” (H.Gy.)

Mi vagyunk a TAO, egy friss, budapesti zenekar. Azok fognak szeretni minket, akik fogékonyak a dallamos, pozitív dalokra és a gunyoros, eredeti, magyar szövegekre. Élőben játszunk, mert az igazi koncert az, amikor emberek zenélnek embereknek.
2020. márciusában jelent meg az első  három dalos EP-nk, majd hozzá a klipek. Onnentől folyamatosan mutatjuk be az újabb felvételeket: két tucat dal vár a megjelenésre. És bizsereg bennünk az adrenalin, hogy élőben is megmutassuk ezeket a közönségnek.

“Ritka, hogy egy zenekarnak ilyen sok és ilyen erős dala legyen már az induláskor. Igen kreatív a társaság, nem tudunk leállni az újabb ötletekkel.” (T.D.)

Jókedvű és emlékezetes koncertélményt adunk a jófej Közönségnek. (A rosszfej közönség unott, fikázós koncertet kap. De nincs rosszfej közönség, csak kevés – vagy épp túl sok – ital.) Remek dalok, őrült szólók, nagy éneklések, jó hangulat: ez a TAO.

“Óriási élmény, amikor a közönség velem énekli a refrént. Ezekért a pillanatokért tanulunk zenélni és dalokat írni, ezért csináljuk a TAO-t.” (Cs.V.)

A koncert szabadtéren lesz megtartva, eső esetén is kint kerül megrendezésre.

A programon kizárólag védettségi igazolvány és személyazonosító igazolvány bemutatásával lehetséges részt venni.

A rendezvény az NKA Hangfoglaló Könnyűzenei Támogató Program támogatásával valósul meg.

Ajánlatunk


Isten eljön hozzánk, mert nagyon sok mondanivalója van. Megosztja gondolatait az elmúlt néhány tízezer év történéseiről és tapasztalatairól, válaszol az időközben felmerült kérdésekre és bemutatja a projekt fejlesztésének további lépcsőit.

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan vonzalmát tárja a közönség elé, 21. századi, extravagáns környezetben.

Ajánló


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival,…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Ildikó kiváló szakpolitikus, aki komoly karrier előtt áll, amennyiben le tudja küzdeni egy apró hibáját: nem tud hazudni.

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!