Program


Tantrum

Tantrum

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. október 10. vasárnap, 16:00

Károlynak rossz napja van. Talán nem túlzás azt állítani, hogy ez Károly életének legrosszabb napja. A probléma, ami megnehezíti Károly életét, néhány évtizeddel ezelőtt kezdődött, szóval most a férfi egy dühös nagymonológba kezd, mely során visszatekint az idáig vezető út minden lépésére.

A Tantrum világpremierje a rangos 17. CineFest Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál hivatalos programjában lesz. A film Nagy Borús Levente rendezői bemutatkozása. Nagy a Hypewriter forgatókönyvírói pályázaton 2019-ben 3. helyezést ért el egy sorozattervével. Forgatókönyvírói munkái mellett rendezői ambíciói is vannak, ennek eredménye a Tantrum. A film vágás nélküli, egysnittes alkotás, amely nagy kihívást jelentett színészének. Nagy Zsolt élete egyik legmerészebb kísérletének nevezte a filmben való közreműködést. Nagy Zsolt a kortárs színjátszás egyik legjelentősebb alakja, számtalan színházi szerepe mellett filmek és sorozatok állandó szereplője (Drakulics elvtárs, Mellékhatás, A játszma, Terápia, Kolorádó Kid, A vizsga, Felkészülés meghatározatlan ideig tartó együttélésre). A Tantrum a Vertigo Média gyártásában készült, producerei Kárpáti György és Berta Balázs.
 

Bemutató dátuma: 2021. szeptember 23. Forgalmazó: Vertigo Média Kft.

Ajánlatunk


A fiatal Edmond Dantest a menyegzőjéről viszik el a rendőrök egy feljelentés alapján. If várának börtönébe kerül, ahonnan nincs visszatérés. A vád: kapcsolat az akkor száműzött Napóleonnal. A vád hazugságra épül, de Dantes már nem tudja bizonyítani igazát.

A koncert minden korosztály számára izgalmas élményt ígér!

Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Ajánló


A belépőjegy tartalma a múzeum kiállításának megtekintését (végvári életpanoptikum, huszárbaba gyűjtemény, régi eszközök gyűjteménye, porcelánbaba gyűjtemény, csárda múzeum, lovas eszközök…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsa össze a kosarát újra!