Program


Táncpaletta - Győri Tánc-és Képzőművészeti Szakgimnázium - 10. Sissi Őszi Tánchét

Táncpaletta - Győri Tánc-és Képzőművészeti Szakgimnázium - 10. Sissi Őszi Tánchét

Az előző tanév munkájának összegzése, a balettversenyeken szereplő produkciók bemutatása.

Győri Tánc-és Képzőművészeti Szakgimnázium: Táncpaletta

A 10. Sissi Őszi Tánchét eseménye

A Győri Tánc-és Képzőművészeti Általános Iskola, Szakgimnázium, Technikum és Kollégium bemutatja a  „Táncpaletta” című előadását.  
Az előadásban azokat a produkciókat, szólókat és duókat tekinthetik meg, melyekkel a növendékek az előző tanévben sikeresen szerepeltek különböző balettversenyeken. Öt évfolyam növendékei a klasszikus balett, valamint a modern-kortárs tánc technikákra épülő koreográfiákat mutatnak be. A modern-kortárs tánc stílusban a legtöbb koreográfiát maguk a növendékek készítették. A pandémia ideje alatt nagyon sok darab a balett termeken kívül készült, otthoni környezetben. Később pedig, a növendékek a balettmesterek segítségével közösen dolgozták ki és állították azokat színpadra. Az előadásban több dobogós vagy különdíjas szám is látható.

Derczó Tibor – intézményvezető,
Eva Hotová, Gyenge-Horváth Vanessa, Salga-Gerencsér Gabriella

Ajánló


Nagy bajban van Jim Watt, az egyik jeles londoni brókercég fiatal vezetője. No, nem a tőzsdei hossz vagy bessz ingatta…

Andrew Lloyd Webber csodálatos műve a Biblia legszebb, drámai fordulatokban leggazdagabb történetén, a József legendán, illetve Thomas Mann tetralógiáján alapul.

A Szegedi Szabadtéri Játékok saját produkciójaként a Fesztivál életében először kerül színpadra a világ musicalirodalmának egyik legnépszerűbb darabja, a Chicago.